Susie Theodorou
Nové komentáře u knih Susie Theodorou
Středomořská kuchařka
„Je tu spousta podnětných tipů, jak upravit konkrétní suroviny. Samozřejmě mnohé z nich u nás nejsou tak běžně dostupné, jako kdybychom bydleli třeba v Řecku nebo v Itálii. Každopádně autorka neopovrhuje ani třeba konzervovanými rybami nebo luštěninami, takže rozhodně to není kniha jen na prohlížení, ale dá se prakticky využít. Pro mě osobně je cenná i v tom, že podává výklad "filozofie" středomořské stravy jako nezbytné součásti zdravého a radostného života. Myslím, že jíst středomořsky může být pro nás velmi přínosné. Třeba i pro zhubnutí, což jsem si osobně minimálně dvakrát s úspěchem vyzkoušel. (pak na to vždycky zapomenu, začnu se ládovat průmyslově a... momentálně utíkám ke středomořské kuchařce jako spáse potřetí, doufám, že zase úspěšně:) Ještě ke grafické stránce knihy. Je celá taková světlá, což působí velmi hezky a stylově, bohužel to sebou nese i tenký tisk písmen, která i když celkem velká, se obtížněji čtou.“... celý text
— holomex