Tommy Myllymäki
švédská, 1978
Nové komentáře u knih Tommy Myllymäki
Maso
„koupeno ve výprodeji v Dobrovském...nevím sice proč vyprodávali, ale minimálně můj výtisk je v deskách vsazen vzhůru nohami - takže když otevřete lákavou obálku - narazíte na konec knihy (kupováno přes internet, možnost kontroly nebyla :D), ale mně to nevadí...
nejsem na kuchařské knihy, u téhle mě zaujala obálka, pak jsem zjistila, že na DK není, dohledala informace, zadala, nastudovala autora a volba byla jasná..a prozatím nelituji...
pravda některé recepty jako losí a sobí speciality asi dělat nebudu, ale věřím, že maso by šlo nahradit jinou zvěřinou...
prozatím vyzkoušeny karbanátky a boloňská omáčka a spokojenost..určitě půjdu do dalších Tommyho receptů.
Na začátku knihy obecné pokyny a vychytávky, vzadu pro změnu návod, jak si připravit vlastní bujony masové i zeleninové.. recepty psané přehledně, srozumitelně, jednoduše.
já jsem spokojená, doporučuji !“... celý text
— haki34
Tommy Myllymäki - knihy
2018 | Maso |
Žánry autora
Štítky z knih
Myllymäki je 0x v oblíbených.
Osobní web autora