Česká kuchyně vydání
Lea Filipová
Lákavě vonící vepřová pečeně s dušeným kysaným zelím a knedlíky, svíčková na smetaně ozdobená plátkem citronu a brusinkami, pečená husa, bažant na slanině, pražská šunka s křenovou šlehačkou, lívance s borůvkovou omáčkou, jahodové knedlíky z kynutého těsta posypané nastrouhaným tvarohem, buchty s makovou a tvarohovou náplní nebo vánočka s rozinkami a mandlemi – to je ta pravá klasika, která proslavila českou kuchyni. Přehledně napsané postupy, velké množství rad a obměn základních receptů, barevné fotografie důležitých fází přípravy i podávání jídel vás určitě zlákají uvařit pro vaši rodinu nebo přátele něco dobrého.... celý text
Vydání (2)
Česká kuchyně
2025, Slovart (ČR)
ISBN: 978-80-276-1125-6Česká kuchyně
2000, Slovart (ČR)
ISBN: 80-7209-215-4Autorovy další knížky
2002 | Kuchařka - Šetřící dieta |
1982 | Zavařujeme po celý rok |
1994 | Žlučníková dieta |
1988 | Vaříme s moderní technikou |
2000 | Česká kuchyně |