Domácí uzení – ryby, maso, drůbež vydání
Maria Sartor
Proč kupovat hotové výrobky, když je domácí uzení vlastně snadné – a navíc pak člověku mnohem lépe chutná? Uzení se zkrátka vrací do popředí zájmu a nemálo nadšených amatérských kuchařů stále častěji rozmazluje své hosty i výrobky z domácí udírny. Kromě různých způsobů uzení, které propůjčují rybám, masu, zvěřině, drůbeži i spoustě dalších jídel zcela ojedinělou chuť a prodlužují tak jejich trvanlivost, představuje autorka i nejrůznější druhy udíren. Užitečnou publikaci nabitou informacemi doplňuje spousta rozmanitých a kreativních receptů z domácí udírny.... celý text
Hobby Kuchařky
Vydáno: 2019 , Jan Vašut (Vašut)Originální název:
SELBST RÄUCHERN: Fisch, Fleisch und Geflügel, 2016
více info...
Vydání (1)
Domácí uzení – ryby, maso, drůbež
2019, Jan Vašut (Vašut)
ISBN: 978-80-7541-176-1