Francouzské sýry vydání
Kazuko Masui , Tomoko Jamada
Tato publikace je ideálním pohotovým průvodcem při výběru a určování francouzských sýrů jak ve vaší místní prodejně, tak při toulkách Francií, a najdete v ní více než 350 abecedně seřazených druhů sýra. Jednotlivé kategorie tvoří podobné sýry z téže skupiny nebo sýry téhož typu. Popis doplňují podrobnosti o místě a způsobu výroby, vzhledu, vůni a chuti příslušného druhu sýra. Údaje v rámečcích opatřených zvláštním nadpisem poskytují užitečné dodatkové informace. Výrazy použité v textu objasňuje stručný slovníček v závěru knihy; následuje výčet vybraných prodejen sýrů ve Francii a výrobců produktů označených AOC. Příručku uzavírá obsažný rejstřík.... celý text
Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 2007 , Slovart (ČR)Originální název:
Eyewitness companions - French cheeses
více info...
Vydání (1)
Francouzské sýry
2007, Slovart (ČR)
ISBN: 80-7209-994-9