Krok za krokem - 63 receptů od nejlepších šéfkuchařů & cukrářek vydání
kolektiv autorů
Ty nejzajímavější recepty, které pro Apetit připravili nejlepší šéfkuchaři, krok za krokem. Uvnitř najdete: - neotřelé recepty od polévek po dezerty - do detailů popsané návody - postupové fotky - tipy a fígle odkoukané od profíků Kniha je rozdělena do kapitol: polévky, malá jídla, hlavní chod, z cizích krajů a dezerty. Obsahuje recepty na klasiku, jako je třeba španělský ptáček nebo koprovka, ale i exotiku (polévku pho, gruzínské khinkali atd.). S podrobným návodem od šéfkuchařů si troufnete i na takové majstrštyky, jako je kuřecí roláda, italská porchetta nebo domácí ravioly.... celý text
Vydání (1)
Krok za krokem - 63 receptů od nejlepších šéfkuchařů & cukrářek
2016, Burda
ISBN: 978-80-87575-50-5