Burda knihy
nakladatelství, značky
Jablka a hrušky
Studené večeře
Slavná vejce
Líná kuchařka
Mrkev, dýně, cuketa
Mleté maso
Tradice - Lidové zvyky a recepty
Kuchařka pro začátečníky: Krok za krokem
Jahody
Bezlepková kuchařka
Knedlíky, noky & omáčky
Jíme dobře
Pomazánky
Bydlíme v zahradě: Zařiďte si pokoj pod modrým nebem
Polévka je grunt
Luštěniny
Tvořte s námi celý rok
Připraveno do 30 minut
Kuchařka pro děti
Kuchařka pro singles
The best of Apetit IV.:Česko & Slovensko
Šití (praktické rady od A do Z) - Burda Style 2018
Bleskové dezerty
The Best of Apetit III. - Těstoviny 150 nejlepších receptů
Lehká kuchyně - Vyladěné recepty pro zdraví a energii
Zima - Pokrmy pro zahřátí, na svátky i dlouhé večery
The best of Apetit II. - 150 sladkých receptů
Restaurant Evropa aneb Gurmánský výlet napříč starým kontinentem
Rychlé obědy - Plus nápady na jídla do krabičky i mrazáku a zdravý fastfood
Léto - Recepty ze zralého ovoce a čerstvé zeleniny
Vegetariánská kuchařka
Superbyliny - 50 léčivek pro 21. století
Snídaně a svačiny
The Best of Apetit
Apetit food bloggers - To nejlepší od českých a slovenských food blogerů
Mandaly aneb Život v harmonii
Apetit Veggie - Zelenina v hlavní roli
Největší bitvy
Podzim - Využijte úrodu ze zahrad, sadů i lesů
Americká krása aneb Objevte všechny chutě Nového světa