Mrkev, dýně, cuketa
kolektiv autorů
Co spojuje mrkev, dýni a cuketu? Jsou to snadno dostupné druhy zeleniny, ze kterých připravíte všechny typy pokrmů od polévky po skvělý dezert. Sepsali jsme z nich pro vás více než 130 receptů. Při psaní jsme mysleli na vegetariány i milovníky masa. Nechybí klasika jako cuketová nádivka či vepřové v mrkvi ani neotřelé nápady, jako je například dýňové tiramisu. Vše jsme pro vás vyladili v redakční kuchyni časopisu Apetit. Díky nové kuchařce si hravě poradíte se štědrou úrodou ze zahrádky i s úlovky z trhu či obchodu. Poradíme vám, jak zeleninu zpracovat takřka beze zbytku i jak ji uskladnit, aby vám co nejdéle vydržela. V kuchařce Mrkev, dýně, cuketa najdete tyto kapitoly: Servis Polévky pro tělo i duši K zakousnutí Velká jídla Hlavně nenápadně Sladké mámení Do zásoby.... celý text
Přidat komentář
Další kniha z Apetit edice, tentokrát po těžších receptech na mleté maso přišla na řadu zelenina. Už se těším až recepty vyzkouším.
Štítky knihy
kuchařky zelenina kuchařské recepty dýně zeleninové recepty
Skvěle sestavená kuchařka obsahující z větší části vegetariánské recepty. Svým zaměřením na snadno dostupné druhy zeleniny poslouží jako inspirace každému.