Kuře rychle, chutně, zdravě vydání
Zdeněk Roubínek
Kuře je jídlo moderního člověka. Kuřecí pochoutku si můžeme dopřát kterýkoliv den v týdnu a nezáleží na tom, zdajipřichystáme k obědu, svačině nebo k večeři. Největší předností kuřecího masaje lehká stravitelnost, výživová hodnota a nízký obsah tuků. Další důležitou předností je rychlá a poměrně snadná příprava kuřecích pokrmů. Do této kuchařky jsem zařadil recepty, které nedají příliš mnoho práce, nejsou technologicky náročné a vyhovují našemu českému naturelu. Receptury jsou psány pro 4 osoby.... celý text
Vydání (1)
Kuře rychle, chutně, zdravě
2001, Dona
ISBN: 80-86136-93-0Autorovy další knížky
1992 | Moderní pomazánky pro každou příležitost |
2000 | Rychlé pokrmy a lákavé pohoštění |
2005 | Saláty pro každou příležitost |
2006 | Labužnická kuchařka |
1998 | Kuchařka - Nové pomazánky |