drůbež

štítky

111 knih


Kuře Napipi a jeho přátelé 1973, Ondřej Sekora

Ondřeje Sekoru není třeba čtenářům představovat - všichni znají jeho Ferdu Mravence, Brouka Pytlíka, Berušku a další hrdiny obrázkových knížek, mezi než patří i podnikavé Kuře Napipi. V knížce na malé čtenáře čeká veselé... více


Nejlepší kandidát 2017, Stanislav Biler

Tato kniha sleduje kariéru muže, který je poněkud obskurním uchazečem o post prezidenta. Od samého počátku mu stojí v cestě prostý fakt, že nedokáže vyslovit dvě smysluplné věty. Dětinská žvanivost však překvapivě sbírá ... více


Čínská domácí kuchyně - předkrmy, saláty, ryby, drůbež 1988, Thang Jüngling

Obrazová kuchařka Panoramy III. soubor. více




Napipi na dvoře 1961, Ondřej Sekora

Obrázkové stripy s kuřetem Napipi v hlavní roli.. více


Domácí chov zvířat 1983, Jiří Havlín

Příručka pojednává o chovu hlavních, tradičních druhů drobnochovatelství - drůbeže, holubů, králíků, ovcí a koz. Publikace seznamuje čtenáře se základy chovu a krmení jednotlivých druhů drobných zvířat. Autoři: Ing. Ji... více


Drůbež 2013, kolektiv autorů

Jedenáctá kuchařka z Edice Apetit Drůbež právě vychází! Kniha o 160 stranách je rozdělená do osmi kapitol – Polévky, Pro každý den, Kuře v hlavní roli, Kachna, krůta & spol., S vůní dálek, Chuťovky & saláty, Nádivky & ... více


Drůbež na vašem dvoře 2012, Iveta Prombergerová

Chov slepic, krůt, perliček, křepelek, hus, kachen a pižmovek v domácích malých chovech. Známá autorka radí především s výběrem vhodného plemene, potřebným zařízením, krmením a napájením, vlastním líhnutím mláďat, odchov... více


Kuře pokaždé jinak 2008, kolektiv autorů

Kniha obsahuje recepty na nejrůznější úpravy kuřete. více


Drůbež a drůbeží pochoutky 1986, Hana Sedláčková - Pačová

Umění vařit neznamená vařit dlouho a pracně, ale v krátké době připravit esteticky vzhledné, chutné a zdravé pokrmy. více


100 a 1 drůbežích jídel 1985, Oldřich Kosek

Brož., menší formát, kuchařka. více


Top recepty: 100x drůbež 2011, kolektiv autorů

V knize najdete 100 nejvyhledávanějších receptů z drůbeře od zkušených kuchařů a kuchařek seřazené v abecedním pořadí podle názvů. více


Slepice: Chov a plemena 2006, Hans Joachim Schille

Tato praktická příručka pro chovatele slepic obsahuje celostránkové barevné fotografie, vzorové popisy, typické rysy jednotlivých plemen, způsoby odchovu, krmení, zpracování produktů i užitečné informace o možných zdravo... více


Encyklopedie slepic 2003, Esther Verhoef Verhallen

V této encyklopedii si můžete přečíst o historii slepic, péči o ně, jejich krmení, koupi a ustájení. V knize jsou rozdělena plemena velká, zakrslá a zdrobnělá a dále pak plemena nosná, masná, plemena s kombinovanou užitk... více


Kuře - Špalíček receptů 2004, Tom Bridge

Přehledná sbírka receptů na přípravu rozmanitých pokrmů z kuřecího masa. Kuřecí maso má velmi rozsáhlé možnosti využití a zároveň je také zdravé. Není tedy divu, že se pro mnoho lidí stalo pravidelnou součástí jídelníčk... více


Drůbež lehká a jemná 1995, kolektiv autorů

V této knize najdete recepty na jednoduché, klasické a rafinovaně vybrané pokrmy z různých druhů drůbeže: kuřat, kachen, krůt, hus, holoubat, perliček i křepelek, jimiž můžete obohatit svůj jídelníček a objevit mnohostra... více


Zdraví zvířat v drobných chovech 1989, kolektiv autorů

Příručka pro chovatele ovcí, koz, králíků a dalších kožešinových zvířat, drůbeže, holubů a okrasných ptáků. více


Maso a drůbež 2008, kolektiv autorů

Tato kniha nabízí široké spektrum vynikajících pokrmů, které byly připraveny pro snadnou a rychlou přípravu. Tyto rozmanité recepty vás jistě uspokojí a budou tak přínosem do vaší kuchařské knihovny. více


Začínáme s chovem slepic, hus a kachen 2013, Marie-Theres Estermann

Začínáme s chovem slepic, hus a kachen Mít kolem sebe pestré hejno slepic, hus nebo kachen, jak tomu dříve bývalo na vesnicích, nepřináší jen radost, ale i užitek. Kniha je určena nejen pro začínající, ale i pro zkušené ... více


Klasické kuře 1993, Anne Willan

Tato kniha vyšla v řadě encyklopedických knih Dívej se a vař. Dozvíme se jak kuře nejen vykostit, ale i naplnit nádivkou, rozporcovat apod. Nepřeberné množství různých receptů na kuře jsou jak z Maroka, tak po indonésku,... více


Vzorník plemen drůbeže 1986, František Tuláček

Vzorník obsahuje standardy plemen hrabavé a vodní drůbeže a jejich chovaných barevných rázů. Publikace je nejen nepostradatelnou pomůckou pro posuzovatele drůbeže na výstavách, ale údaje v ní uvedené pomohou především ch... více