Drůbež lehká a jemná přehled
kolektiv autorů
V této knize najdete recepty na jednoduché, klasické a rafinovaně vybrané pokrmy z různých druhů drůbeže: kuřat, kachen, krůt, hus, holoubat, perliček i křepelek, jimiž můžete obohatit svůj jídelníček a objevit mnohostrannost a chuťovou rozmanitost drůbežích jídel.
Literatura naučná Kuchařky Zdraví
Vydáno: 1995 , Knižní klub , Ikar (ČR)Originální název:
Geflügel leicht und zart, 1993
více info...
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Drůbež lehká a jemná. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (2)
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Drůbež lehká a jemná v seznamech
v Přečtených | 4x |
v Knihotéce | 3x |
pro milovníku drůbeže ideální kuchařka foto i recepty mají úroveň