Drůbež lehká a jemná hodnocení
kolektiv autorů
V této knize najdete recepty na jednoduché, klasické a rafinovaně vybrané pokrmy z různých druhů drůbeže: kuřat, kachen, krůt, hus, holoubat, perliček i křepelek, jimiž můžete obohatit svůj jídelníček a objevit mnohostrannost a chuťovou rozmanitost drůbežích jídel.
Literatura naučná Kuchařky Zdraví
Vydáno: 1995 , Knižní klub , Ikar (ČR)Originální název:
Geflügel leicht und zart, 1993
více info...
5 |
|
1 x |
4 |
|
1 x |
3 |
|
1 x |
2 |
|
0 x |
1 |
|
0 x |
|
0 x |
Hodnocení knihy Drůbež lehká a jemná: 80 %
Počet hvězdičkových hodnocení: 3
Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení v grafu nahoře, se všemi hodnotícími níže. Ti, jejichž hodnocení se zatím nezapočítává, mají za svou přezídvkou označení (n).