Drůbež lehká a jemná podobné

Drůbež  lehká a jemná
https://www.databazeknih.cz/img/books/17_/170547/bmid_drubez-lehka-a-jemna-170547.jpg 4 3 3

V této knize najdete recepty na jednoduché, klasické a rafinovaně vybrané pokrmy z různých druhů drůbeže: kuřat, kachen, krůt, hus, holoubat, perliček i křepelek, jimiž můžete obohatit svůj jídelníček a objevit mnohostrannost a chuťovou rozmanitost drůbežích jídel.

Literatura naučná Kuchařky Zdraví
Vydáno: , Knižní klub , Ikar (ČR)
Originální název:

Geflügel leicht und zart, 1993


více info...

Podobné knihy (4)

To najlepšie z hydiny To najlepšie z hydiny Hana Sedláčková - Pačová

Hydinové mäso je obľúbené pre ľahké a rýchle spracovanie, ale aj cenovú dostupnosť a zdravotnú prospešnosť. Kniha obsahuje 400 receptov na polievky, hlavné jedlá, šaláty i predjedlá pripravené z obvyklých i menej známyc... více


Drůbež se nikdy nepřejí Drůbež se nikdy nepřejí Vladimír Chaloupka

Drůbež na našem stole patří neodmyslitelně do moderního stravovacího režimu. Vzhledem k širokým možnostem přípravy drůbežího masa považujte následující předpisy jako inspiraci pro úpravu podle vlastní fantazie a obsahu l... více


Kuchařka Pokrmy z drůbeže Kuchařka Pokrmy z drůbeže Ladislav Nodl

Další z titulů předního odborníka v oblasti gastronomie nabízí širokou paletu receptů, od jednoduchých až po speciality, na úpravu nejrůznějších druhů masa – kuřecího, slepičího, krůtího, husího, kachního, holubího a tak... více


Hydina v racionálnej výžive Hydina v racionálnej výžive Vladimír Malík

V knihe sa dočítate o význame hydinového mäsa v racionalizácii výživy, o opracovanej hydine a hydinových výrobkoch v maloobchodnej sieti, zabíjaní, opracovaní a konzervovaní hydiny v domácnostiach. V rozsiahlejšej časti ... více