To najlepšie z hydiny
Hana Sedláčková - Pačová
nehodnoceno
Hydinové mäso je obľúbené pre ľahké a rýchle spracovanie, ale aj cenovú dostupnosť a zdravotnú prospešnosť. Kniha obsahuje 400 receptov na polievky, hlavné jedlá, šaláty i predjedlá pripravené z obvyklých i menej známych druhov hydiny. Na kurčatá, sliepky, kačice a husi sme zvyknutí, ale čo tak vyskúšať pečenú prepelicu alebo holuba v smotanovej omáčke?... celý text
Přidat komentář
Štítky knihy
Autorovy další knížky
1986 | Drůbež a drůbeží pochoutky |
2006 | Česká vánoční kuchařka |
2010 | Sladké pečení - Ottova kuchařka naší vesnice |
2015 | Babiččino pečení |
2005 | Pečeme na Vánoce |
Opravdu obsáhlá sbírka drůbežích receptů, od kuřete, přes slepici, kachnu a krůtu až k méně obvyklým druhům, jako je perlička či holub. Kuchařka obsahuje kapitolu zabývající se přípravě masa (kuchání, vykošťování, nadívání atp.), samotné recepty se pak věnují všem možným způsobům tepelné úpravy masa (vaření, pečení, dušení, smažení, grilování, polévky, minutky), rovněž i pokrmům studené kuchyně či zpracování drůbků.