To najlepšie z hydiny bazar
Hana Sedláčková - Pačová
Hydinové mäso je obľúbené pre ľahké a rýchle spracovanie, ale aj cenovú dostupnosť a zdravotnú prospešnosť. Kniha obsahuje 400 receptov na polievky, hlavné jedlá, šaláty i predjedlá pripravené z obvyklých i menej známych druhov hydiny. Na kurčatá, sliepky, kačice a husi sme zvyknutí, ale čo tak vyskúšať pečenú prepelicu alebo holuba v smotanovej omáčke?... celý text
Bazar (1)
90 Kč + 70 dopravanová , Plzeň
Další zajímavé inzeráty v bazaru z kategorie Kuchařky
Domácí kuchařka
400 Kč
Máma v kuchyni
150 Kč
Jídlo jako životní styl
95 Kč
Rychlovky a chuťovky Břicháče Toma
250 Kč
Autorovy další knížky
2006 | Česká vánoční kuchařka |
1986 | Drůbež a drůbeží pochoutky |
2010 | Sladké pečení - Ottova kuchařka naší vesnice |
2015 | Babiččino pečení |
2005 | Pečeme na Vánoce |