To najlepšie z hydiny podobné
Hana Sedláčková - Pačová
Hydinové mäso je obľúbené pre ľahké a rýchle spracovanie, ale aj cenovú dostupnosť a zdravotnú prospešnosť. Kniha obsahuje 400 receptov na polievky, hlavné jedlá, šaláty i predjedlá pripravené z obvyklých i menej známych druhov hydiny. Na kurčatá, sliepky, kačice a husi sme zvyknutí, ale čo tak vyskúšať pečenú prepelicu alebo holuba v smotanovej omáčke?... celý text
Podobné knihy (15)
Drůbež Jiří HlávkaŘada předpisů ke vhodné a úsporné přípravě pokrmů (polévek, pečení, haší, paštik atd.) z různých druhů hrabavé i vodní drůbeže se stručnými, všeobecnými pokyny a instruktivními obrázky. více
Drůbeží speciality Alois Houžvička
Popis knihy není zatím k dispozici. více
100 a 1 drůbežích jídel Oldřich Kosek
Soubor receptů na přípravu drůbežích jídel, od jednoduchých až po exotické. více
Kuchařka Pokrmy z drůbeže Ladislav Nodl
Další z titulů předního odborníka v oblasti gastronomie nabízí širokou paletu receptů, od jednoduchých až po speciality, na úpravu nejrůznějších druhů masa – kuřecího, slepičího, krůtího, husího, kachního, holubího a tak... více
100 a 1 drůbežích jídel Oldřich Kosek
Brož., menší formát, kuchařka. více
Drůbež lehká a jemná kolektiv autorů
V této knize najdete recepty na jednoduché, klasické a rafinovaně vybrané pokrmy z různých druhů drůbeže: kuřat, kachen, krůt, hus, holoubat, perliček i křepelek, jimiž můžete obohatit svůj jídelníček a objevit mnohostra... více
Sto receptů na kuře, krůtu a slepici Vendy Vrbatová
Tato kuchařka se specializuje na milovníky masa kuřecího, krůtího a slepičího. více
Hydina v racionálnej výžive Vladimír Malík
V knihe sa dočítate o význame hydinového mäsa v racionalizácii výživy, o opracovanej hydine a hydinových výrobkoch v maloobchodnej sieti, zabíjaní, opracovaní a konzervovaní hydiny v domácnostiach. V rozsiahlejšej časti ... více
Drůbež a drůbeží pochoutky Hana Sedláčková - Pačová
Umění vařit neznamená vařit dlouho a pracně, ale v krátké době připravit esteticky vzhledné, chutné a zdravé pokrmy. více
Minutky z masa, drůbeže, ryb aj. Libuše Vlachová
Popis knihy není zatím k dispozici. více
Štítky knihy
Autorovy další knížky
2006 | Česká vánoční kuchařka |
1986 | Drůbež a drůbeží pochoutky |
2010 | Sladké pečení - Ottova kuchařka naší vesnice |
2015 | Babiččino pečení |
2005 | Pečeme na Vánoce |