To najlepšie z hydiny podobné

Nehodnoceno
To najlepšie z hydiny
https://www.databazeknih.cz/img/books/28_/281909/bmid_to-najlepsie-z-hydiny-djc-281909.jpg 0 0 0

Hydinové mäso je obľúbené pre ľahké a rýchle spracovanie, ale aj cenovú dostupnosť a zdravotnú prospešnosť. Kniha obsahuje 400 receptov na polievky, hlavné jedlá, šaláty i predjedlá pripravené z obvyklých i menej známych druhov hydiny. Na kurčatá, sliepky, kačice a husi sme zvyknutí, ale čo tak vyskúšať pečenú prepelicu alebo holuba v smotanovej omáčke?... celý text

Podobné knihy (15)

Drůbež - Nejchutnější speciality na 225 způsobů Drůbež - Nejchutnější speciality na 225 způsobů Pavel Martin

České i zahraniční kuchařské recepty z drůbežího masa jsou doporučovány především dětem, starším lidem a všem, kteří se chtějí stravovat chutně, lehce a zdravě více


Drůbež a drůbeží pochoutky Drůbež a drůbeží pochoutky Hana Sedláčková - Pačová

Umění vařit neznamená vařit dlouho a pracně, ale v krátké době připravit esteticky vzhledné, chutné a zdravé pokrmy. více


Minutky z masa, drůbeže, ryb aj. Minutky z masa, drůbeže, ryb aj. Libuše Vlachová

Popis knihy není zatím k dispozici. více


Drůbež Drůbež Jiří Hlávka

Řada předpisů ke vhodné a úsporné přípravě pokrmů (polévek, pečení, haší, paštik atd.) z různých druhů hrabavé i vodní drůbeže se stručnými, všeobecnými pokyny a instruktivními obrázky. více


Drůbeží speciality Drůbeží speciality Alois Houžvička

Popis knihy není zatím k dispozici. více


Oblíbené kuřecí recepty Oblíbené kuřecí recepty Alena Doležalová

Tato kuchařka má být inspirací pro všechny, kdo chtějí vařit s fantazií a při přípravě se neomezovat jenom na klasické pečené kuře s bramborem. Najdete zde pestrý soubor receptů, které vycházejí z dostupných surovin, vět... více


100 a 1 drůbežích jídel 100 a 1 drůbežích jídel Oldřich Kosek

Soubor receptů na přípravu drůbežích jídel, od jednoduchých až po exotické. více


Pochúťky a misy z hydiny Pochúťky a misy z hydiny František Janata

František Janata varil v najvýznamnejších hoteloch v celej Európe a u nás ho poznajú stovky a stovky spokojných zákazníkov. Mnohí doslova chodili tam, kde práve on pôsobil ako šéfkuchár, aby mohli vychutnávať jeho "božsk... více


100 a 1 drůbežích jídel 100 a 1 drůbežích jídel Oldřich Kosek

Brož., menší formát, kuchařka. více


Drůbež se nikdy nepřejí Drůbež se nikdy nepřejí Vladimír Chaloupka

Drůbež na našem stole patří neodmyslitelně do moderního stravovacího režimu. Vzhledem k širokým možnostem přípravy drůbežího masa považujte následující předpisy jako inspiraci pro úpravu podle vlastní fantazie a obsahu l... více