To najlepšie z hydiny podobné

nehodnoceno
To najlepšie z hydiny
https://www.databazeknih.cz/img/books/28_/281909/bmid_to-najlepsie-z-hydiny-djc-281909.jpg 0 0 0

Hydinové mäso je obľúbené pre ľahké a rýchle spracovanie, ale aj cenovú dostupnosť a zdravotnú prospešnosť. Kniha obsahuje 400 receptov na polievky, hlavné jedlá, šaláty i predjedlá pripravené z obvyklých i menej známych druhov hydiny. Na kurčatá, sliepky, kačice a husi sme zvyknutí, ale čo tak vyskúšať pečenú prepelicu alebo holuba v smotanovej omáčke?... celý text

Podobné knihy (15)

Drůbež Drůbež Jiří Hlávka

Řada předpisů ke vhodné a úsporné přípravě pokrmů (polévek, pečení, haší, paštik atd.) z různých druhů hrabavé i vodní drůbeže se stručnými, všeobecnými pokyny a instruktivními obrázky. více


Drůbeží speciality Drůbeží speciality Alois Houžvička

Popis knihy není zatím k dispozici. více


100 a 1 drůbežích jídel 100 a 1 drůbežích jídel Oldřich Kosek

Soubor receptů na přípravu drůbežích jídel, od jednoduchých až po exotické. více


Kuchařka Pokrmy z drůbeže Kuchařka Pokrmy z drůbeže Ladislav Nodl

Další z titulů předního odborníka v oblasti gastronomie nabízí širokou paletu receptů, od jednoduchých až po speciality, na úpravu nejrůznějších druhů masa – kuřecího, slepičího, krůtího, husího, kachního, holubího a tak... více


100 a 1 drůbežích jídel 100 a 1 drůbežích jídel Oldřich Kosek

Brož., menší formát, kuchařka. více


Drůbež  lehká a jemná Drůbež lehká a jemná kolektiv autorů

V této knize najdete recepty na jednoduché, klasické a rafinovaně vybrané pokrmy z různých druhů drůbeže: kuřat, kachen, krůt, hus, holoubat, perliček i křepelek, jimiž můžete obohatit svůj jídelníček a objevit mnohostra... více


Sto receptů na kuře, krůtu a slepici Sto receptů na kuře, krůtu a slepici Vendy Vrbatová

Tato kuchařka se specializuje na milovníky masa kuřecího, krůtího a slepičího. více


Hydina v racionálnej výžive Hydina v racionálnej výžive Vladimír Malík

V knihe sa dočítate o význame hydinového mäsa v racionalizácii výživy, o opracovanej hydine a hydinových výrobkoch v maloobchodnej sieti, zabíjaní, opracovaní a konzervovaní hydiny v domácnostiach. V rozsiahlejšej časti ... více


Drůbež a drůbeží pochoutky Drůbež a drůbeží pochoutky Hana Sedláčková - Pačová

Umění vařit neznamená vařit dlouho a pracně, ale v krátké době připravit esteticky vzhledné, chutné a zdravé pokrmy. více


Minutky z masa, drůbeže, ryb aj. Minutky z masa, drůbeže, ryb aj. Libuše Vlachová

Popis knihy není zatím k dispozici. více