To najlepšie z hydiny vydání
Hana Sedláčková - Pačová
Hydinové mäso je obľúbené pre ľahké a rýchle spracovanie, ale aj cenovú dostupnosť a zdravotnú prospešnosť. Kniha obsahuje 400 receptov na polievky, hlavné jedlá, šaláty i predjedlá pripravené z obvyklých i menej známych druhov hydiny. Na kurčatá, sliepky, kačice a husi sme zvyknutí, ale čo tak vyskúšať pečenú prepelicu alebo holuba v smotanovej omáčke?... celý text
Vydání (2)
To najlepšie z hydiny
2016, J. Otto - Ottovo nakladatelství
ISBN: 978-80-7360-816-3To nejlepší z drůbeže
2016, J. Otto - Ottovo nakladatelství
ISBN: 978-80-7360-815-6Štítky knihy
Autorovy další knížky
2006 | Česká vánoční kuchařka |
1986 | Drůbež a drůbeží pochoutky |
2010 | Sladké pečení - Ottova kuchařka naší vesnice |
2015 | Babiččino pečení |
2005 | Pečeme na Vánoce |