Populární knihy
Nové komentáře u knih Thang Jüngling
Čínská domácí kuchyně - jídla z mouky - rýže - sója
„V době vydání jsem z ní byla velmi nadšená“
— palka452
Čínská domácí kuchyně - předkrmy, saláty, ryby, drůbež
„V době kdy vyšla to bylo jako zjevení“
— palka452
Čínská domácí kuchyně - polévky, maso, zelenina
„V té době kdy to vyšlo to pro mě byla úžasná kniha ,vařilo se tehdy úplně jinak“
— palka452
Čínská domácí kuchyně - jídla z mouky - rýže - sója
„V roce 1988 autori povazovali za nutne vysvetlovat co je soja. Dnes bychom jim rekli: vite houby ze soji se dela temer veskera cokolada. Poucil jsem se jak delat knedliky jinak nez je delame my. Z kucharky varim dodnes i po desitkach let. Jednoduche recepty ktere lze dotahnout k dokonalosti.“... celý text
— knih-o-mol
Čínská domácí kuchyně - polévky, maso, zelenina
„33 receptů, hlavně zelenina, občas maso a Solamyl - a pánev. Takto občas vařím spíš bez receptu, z toho, co mám po ruce.“
— MOu598
Thang Jüngling knihy
1988 | Čínská domácí kuchyně - předkrmy, saláty, ryby, drůbež |
1987 | Čínská domácí kuchyně - polévky, maso, zelenina |
1988 | Čínská domácí kuchyně - jídla z mouky - rýže - sója |
Žánry autora
Jüngling je 0x v oblíbených.