Kniha renomovaného neurologa otevírá téma, kterým se už léta zabývají vědecké studie, ale veřejnost o něm překvapivě stále nic neví: sacharidy škodí našemu mozku. A zdaleka nejde jen o rafinovaný cukr nebo přemíru sladko... více
Čínská domácí kuchyně - jídla z mouky - rýže - sója 1988, Thang Jüngling
Obrazová kuchařka Panoramy II. soubor. Kynuté těsto, tvrdé těsto, měkké těsto, pařené těsto, různá těsta, těstoviny a rýže, sója. více
Chemické kontrolné metódy 1988, Jan Skoupil
Pre 4. ročník SPŠ studijního odboru spracovanie múky. více
Celozrnná mouka a lněné semínko v tradiční kuchyni 1991, Jan Maroušek
Popis knihy není zatím k dispozici. více
Doprava a skladování mouky 1955, Čestmír Vavřena
Určeno pracovníkům v pekárnách a mlýnech, učební pomůcka žákům odborných škol. První dvě kapitoly jsou věnovány dopravě mouky a jejím skladištím. V dalších kapitolách je probíráno skladování mouky v pytlích a nádržích... více