saláty
štítky
106 knih
Zdraví & salát 1994, Norman W. Walker
Popis výživných prvků v jídle + mnoho receptů. více
Saláty 2015, kolektiv autorů
Další z řady kuchařek v paperbackovém vydání vám nabídne 150 receptů. Vyzkoušejte skvělé kombinace s ovocem, sýrem, masem, luštěninami nebo těstovinami. Kuchařka Saláty vám servíruje saláty lehké letní, zimní teplé, i ... více
Saláty ze Svatojánu 2019, Eva Francová
Skvělé saláty od Kuchařky ze Svatojánu Saláty jsou stále oblíbenější a častější součástí našeho jídelníčku. A pokud máte u domu zahradu, můžete si je připravovat zcela čerstvé a pokaždé jiné podle toho, co zrovna roste.... více
Saláty s láskou - Jak připravit do 20 minut salát k lehkému obědu na každý pracovní den 2014, David Bez
Kolikrát jste v práci bezmyšlenkovitě snědli k obědu obloženou bagetu, těstoviny od večeře nebo instantní polévku? Obědy, které jíme za pracovním stolem, bývají často nepříliš chutné, poměrně drahé, nezdravé nebo stále s... více
Čínská domácí kuchyně - předkrmy, saláty, ryby, drůbež 1988, Thang Jüngling
Obrazová kuchařka Panoramy III. soubor. více
Salátový bar 2015, Sara Lewis
Saláty prošly za poslední roky velkou proměnou. Zahraniční dovolené vyvolaly zájem o kulinářské objevy, a protože je dnes v obchodech k dostání mnoho pro nás nových surovin, můžete si připravovat saláty z celého světa a ... více
Lahůdky ze sklenice - 50 báječných jídel do zaměstnání 2016, Julia Mirabella
Tato kniha přináší jednoduché a rafinovaně zabalené obědy na každý pracovní den. Nepotřebujete nic jiného, než zavařovací sklenici a několik surovin, abyste byli schopni vrstvením vykouzlit skvělé jídlo, které se po otoč... více
Grilování a saláty na léto - Špalíček receptů 2005, Jacqueline Bellefontaine
Kniha receptů na přípravu pokrmů na venkovním grilu. Kuchařka obsahuje 120 zajímavých receptů na grilované pokrmy a saláty. První vydání. více
Saláty - 405 nových vyzkoušených a chutných receptů 2014, Alena Winnerová
Saláty se staly oblíbenou součástí našich jídelníčků, a to nejen pro ty z nás, kteří chtějí hubnout. Jsou stále více oblíbeným lehkým obědem či večeří. Saláty uvedené v této knize jsou připraveny z dostupných surovin, ve... více
Salát 2007, Lenka Požárová
Padesát předpisů na přípravu pokrmů, jejichž hlavní složku představuje čerstvý "listový" salát. Autorka kromě hlávkového používá i dalších 9 druhů: ledový, římský, štěrbák, dubáček, lollo biondo, ale i čínské zelí, če... více
Saláty pro každou příležitost 2005, Zdeněk Roubínek
Velký výběr různých salátů pro každou přílezitost. 3 vydání více
Salátové variace 2018, Drees Koren
50 nápaditých receptů na saláty. Dobře vypadající a chutnající salát dokáže potěšit tělo i duši. Proto jsme se rozhodli nabídnout vám 50 nápaditých receptů, které jsou zároveň snadné na přípravu. Každá stránka přináší n... více
Saláty 2000, Libuše Vlachová
saláty na všechny způsoby více
Saláty - 66 nejlepších receptů 2007, Mari Lajos
Rozmanité druhy salátů jako hlavní jídla, předkrmy či pohoštění k vínu. více
Saláty 200 nejlepších receptů 2010, Alice Storey
Saláty mohou být jak jednoduchou přílohou, která se podává k hlavním chodům - k masu nebo k rybě, tak báječným hlavním jídlem samy o sobě, lehkým obědem, rychle připravenou zdravou večeří, případně poslední zajímavou teč... více
Zdraví a saláty 2016, Norman W. Walker
Slavný dr. Norman Walker, průkopník zdravé a přirozené stravy, v této knize vysvětluje, co je v našem jídelníčku důležité a co škodlivé. Pojednává o různých potravinách, produktech a formách úpravy jídla. Vysvětluje, jak... více
Sama doma a hladová 2018, Matěj Pospíšil
Druhý díl kuchařské knihy “Sám doma a hladový”. Tak, jak byl první díl zasvěcen po teplém jídle prahnoucím, osamělým mužům a jejich prázdným břichům, tak jsou to právě hladové ženy a jejich každodení radosti a strasti, k... více
100 a 1 chutných salátů 1984, Alice Pinková
Recepty na přípravu zeleninových, ovocných i jiných speciálních salátů. První vydání. Cena knihy v čase vydání: 7,50 Kčs. více
Skvělé saláty 2006, Petra Casparek
Obrazová publikace receptů na přípravu salátů zeleninových, ovocných, s těstovinami, rýží, obilovinami, masem, vhodných jako předkrmy, přílohy i hlavní jídla. více
Saláty 2002, kolektiv autorů
Popis knihy není zatím k dispozici. více