Je určena všem, kteří milují jídlo, život, cestování a hledání nových pestrých chutí a vůní. Všem, kteří rádi objevují barevné světové kultury skrze jídlo, baví je příběhy a nebojí se experimentovat. Je to knížka plná tr... více
Wok 2007, kolektiv autorů
Jak dokonalé je asijské kuchařské umění, tak promyšlené je i asijské kuchyňské nářadí. Velká hluboká půlkulatá pánev - wok - je nadčasová a spotřebou tepelné energie velmi úsporná. Je neodmyslitelnou součástí vybavení mo... více
Asijská kuchařka od Šona 2024, Šon Chung
Recepty z bister i kuchyní. Ta nejlepší jídla z asijských restaurací – nyní i ve vaší kuchyni! Máte rádi jídla z asijských restaurací a bister, ale ať se snažíte, jak chcete, doma nejste schopni jejich chuť napodob... více
Wok - Asijská kuchyně na každý den 2007, kolektiv autorů
Pokuste se objevit možnosti použití woku, které jsou téměř bez hranic a nechte se okouzlit bezpočtem receptů, které lze na woku připravit, a to od zeleninových jídel přes ryby, maso drůbež až po exotické sladkosti. Tato ... více
Asijská kuchyně v kostce 2011, Terry Tan
Neocenitelná sbírka 150 receptů z regionálních kuchyní Číny, Japonska, Koreje, Indie, Pákistánu, Šrí Lanky, Thajska, Vietnamu, Barmy, Laosu, Kambodže, Malajsie, Singapuru a Indonésie. Od smažení po vaření v páře, od suši... více
Sama doma a hladová 2018, Matěj Pospíšil
Druhý díl kuchařské knihy “Sám doma a hladový”. Tak, jak byl první díl zasvěcen po teplém jídle prahnoucím, osamělým mužům a jejich prázdným břichům, tak jsou to právě hladové ženy a jejich každodení radosti a strasti, k... více
Sto receptů čínské kuchyně 1995, Karel Koudelka
Seznámení s čínskou kuchyní , v knize převážně recepty na úpravu masa, drůbeže, ryb. Najdeme zde i polévky a saláty. více
Nejlepší pokrmy z woku a pánve - Asijská kuchyně 2007, kolektiv autorů
Tato kuchařka obsahuje recepty na přípravu nejrůznějších pokrmů z Dálného východu. Všechny mají výraznou chuť a vůni a můžeme je předkládat samostatně jako pohoštění, k obědu či k večeři, nebo z nich vytvořit hostinu o n... více
100 a 1 asijských jídel 1981, Jaroslav Zahálka
Vybrané recepty z různých asijských států. více
Wok - 63 osvědčených receptů 2008, kolektiv autorů
Máte rádi asijskou kuchyni? Aby vaše jídla měla tu správnou chuť, připravujte je na pánvi wok. Můžete v ní uvařit vše, co máte tak rádi - zeleninu, maso, těstoviny, jídla s rýží, dary moře a dokonce i polévky. Přinášíme ... více
Víc než jen asijská kuchařka 2024, Long Tran
Víc než jen chutě – objevte na každé stránce duši Asie. Po úspěchu „Víc než jen vietnamské kuchařky“ je tu další díl plný receptů, které oživují příběhy gastronomie z různých koutů Asie. Vydejte se na cestu plnou barev,... více
513 receptů asijské kuchyně 1985, Jan Hanuš
Popis knihy není zatím k dispozici. více
Asijská kuchyně po česku 2004, Zděnka Svobodová
302 receptů z Indie, Indonésie, Malajsie, Thajska, Vietnamu, Japonska, Číny a Arabských států. Doplněno barevnými fotografiemi. více
Čínská kuchyně 2006, Linda Doeser
Recepty a podrobné návody na pokrmy asijské kuchyně obsahují barevnou fotografii hotového jídla. Předpisy jsou upraveny pro použití evropských kuchařů. více
Těstoviny 1993, kolektiv autorů
Většina receptů pochází z italské kuchyně, najdeme tu však i pokrmy s příchutí asijské exotiky a také "Spätzle" - tradiční těstoviny švábské kuchyně. více
Orientální kuchařka pro moderní ženu 2002, Vladimír Šerý
Kuchařka seznamuje s jídly orientální kuchyně, s kuchařským uměním a labužnictvím některých asijských národů i s technologickými postupy, které mohou přispět k racionalizaci naší výživy. Uvádí přehled surovin a stanovené... více
Asijská kuchařka 2008, Zdeněk Schejbal
Zdeněk Schejbal, zkušený šéfkuchař, v této zajímavé kuchařce seznamuje čtenáře s recepty z různých oblastí Číny, Thajska, Indie a Malajsie, které získal na stáží v místních restauracích. Autor recepty mírně upravil, tak ... více
Exotická asijská kuchyně 1995, kolektiv autorů
Nechte se unést do vzdáleného exotického světa a staňte se hosty v kuchyních asijského kontinentu. Tato kniha s množstvím barevných fotografií nabízí přes 140 receptů na přípravu vynikajících pokrmů, které si s pomocí po... více
Asijská kuchyně. Malá škola vaření 2003, kolektiv autorů
Malá škola vaření je srozumitelná i pro úplné laiky v kuchyni. Začátečníci i zkušení kuchaři mohou bez obav podávat na stůl lákavé pokrmy asijských kuchyní - dim sum, polévku wan-tan, kuře tandoori, nasigoreng nebo suši.... více
Asijská kari 2021, Cornelia Schinharl
Kari pokrmy jsou jednoduše skvělé – ať už jde o indické nebo thajské, zeleninové, masové nebo s rybím masem. Příprava je snadná a většinou velmi rychlá. Už při vaření to v kuchyni nádherně voní. A hosté bývají z exotický... více