wok
štítky
19 knih
Wok - Špalíček receptů 2003, Sian Davies
Kuchařka obsahuje 120 exotických receptů z různých koutů Dálného východu, upravených pro potřeby domácích kuchyní. více
Wok - Asijská kuchyně na každý den 2007, kolektiv autorů
Pokuste se objevit možnosti použití woku, které jsou téměř bez hranic a nechte se okouzlit bezpočtem receptů, které lze na woku připravit, a to od zeleninových jídel přes ryby, maso drůbež až po exotické sladkosti. Tato ... více
Wok 2007, kolektiv autorů
Jak dokonalé je asijské kuchařské umění, tak promyšlené je i asijské kuchyňské nářadí. Velká hluboká půlkulatá pánev - wok - je nadčasová a spotřebou tepelné energie velmi úsporná. Je neodmyslitelnou součástí vybavení mo... více
Wok - Více než 100 nepostradatelných receptů 2009, kolektiv autorů
Rychlé opékání surovin ve woku na malém množství tuku za stálého obracení je šetrná metoda tepelné úpravy, při níž si suroviny uchovají svou chuť, barvu, konzistenci i výživovou hodnotu. Ve východní a jihovýchodní Asii, ... více
Wok snadno a rychle - 100 zdravých a lahodných receptů 2018, Ching-He Huang
Hodit suroviny do pánve a za občasného míchání připravit výtečné jídlo – to je jeden z nejrychlejších a nejjednodušších způsobů vaření. A také jeden z nejzdravějších, protože při něm neztrácíme z potravin mnoho živin a n... více
Wok 2012, kolektiv autorů
Tuto edici tvoří více než třicet útlých kuchařských knížek přinášejících recepty z různých surovin a pro různé příležitosti, ať už jde o ovocné saláty, dezerty, pokrmy připravované na pánvi, jednohubky, steaky či recepty... více
Ottova kuchařka: Vaříme ve woku 2009, kolektiv autorů
Ottova kuchařka Vaříme na woku nám poradí, jak si vybrat správnou pánev a ostatní náčiní, jak připravit základní omáčky, marinády a přílohy a dalších více než 100 rychlých receptů na jídla z celé Asie. více
Pokrmy na pánvi wok 2000, Olga Ticháčková
příprava masa na pánvi wok více
Pánev WOK aneb nejen čína na talíři 1999, Pavel Martin
Pánev wok patří k základnímu vybavení čínské kuchyně, její zvláštní tvar napomáhá rychlé a zdravé úpravě masa a především zeleniny, navíc se dá použít k vaření v páře i k dušení a speciálnímu uzení. Tato kniha vás naučí,... více
Nejlepší pokrmy z woku a pánve - Asijská kuchyně 2007, kolektiv autorů
Tato kuchařka obsahuje recepty na přípravu nejrůznějších pokrmů z Dálného východu. Všechny mají výraznou chuť a vůni a můžeme je předkládat samostatně jako pohoštění, k obědu či k večeři, nebo z nich vytvořit hostinu o n... více
Wok snadno a rychle 2002, Angelika Ilies
Hluboká pánev wok si u nás získává stále více příznivců a nadšenců. Hlavním důvodem bude patrně novost a módnost tohoto způsobu vaření, ale i rychlost přípravy jednotlivých pokrmů. Recepty je možno vyzkoušet i v klasické... více
Pánev wok, pokrmy nejen asijské 2007, Karina Havlů
Anotace Wok je široká, hluboká a oblá pánev, která může sloužit zároveň jako hrnec. Slouží k rychlé úpravě masa, zeleniny, ale i třeba moučníků. Ve woku můžeme pokrmy dusit, vařit v páře nebo smažit. Pokrmy připravujeme... více
Vaříme ve woku: Zelenina 2005, kolektiv autorů
Příprava zeleniny na pánvi wok splňuje všechny požadavky asijské kuchyně - jednoduchost a svěžest. Díky rychlé úpravě zelenina zůstane křupavá, a navíc si uchová svou vůni, vitamíny i živiny. Před vařením zeleninu většin... více
Kuchařka WOK 2004, Renata Zlatá
Recepty a seznámení s kuchyňským pomocníkem-pánví WOK. Najdeme zde popis co je pánev WOK i návod jaký WOK si koupit,jak ji udržovat a jak ve WOKU vařit a zároveň recepty od polévky až po moučníky připravené na této pá... více
Wok - Moderní, rychlé a úsporné vaření 2002, Michal Horecký
Kniha uvádí přípravu jídel v pánvi wok. Je rozšířená téměř v celé Asii. Dnes se stává oblíbeným pomocníkem našich hospodyněk. více
Wok - 63 osvědčených receptů 2008, kolektiv autorů
Máte rádi asijskou kuchyni? Aby vaše jídla měla tu správnou chuť, připravujte je na pánvi wok. Můžete v ní uvařit vše, co máte tak rádi - zeleninu, maso, těstoviny, jídla s rýží, dary moře a dokonce i polévky. Přinášíme ... více
Kuchařka vaříme na pánvi wok a v titanovém nádobí 2001, Karina Havlů
rychlá úprava zeleniny, masa, ale i moučníků více
Wok 2013, kolektiv autorů
Tato knížka nabízí vyčerpávající informace o použití woku jako univerzální pomůcky v kuchyni včetně fotografií pokrmů, nad nimiž se přímo sbíhají sliny nejen fanouškům asijské kuchyně. Pokuste se objevit možnosti použití... více
Wok 1999, kolektiv autorů
Kuchařka s recepty pro vaření s wokem. Celostránkové fotografie a snadné recepty pro všechny milovníky asijské kuchyně. více