Asijská kuchyně. Malá škola vaření přehled
kolektiv autorů
Malá škola vaření je srozumitelná i pro úplné laiky v kuchyni. Začátečníci i zkušení kuchaři mohou bez obav podávat na stůl lákavé pokrmy asijských kuchyní - dim sum, polévku wan-tan, kuře tandoori, nasigoreng nebo suši. Každý dokáže doma podle popisu a fotografií připravit zeleninové i masové pokrmy ve woku a ještě ovládne tajemství typických asijských přísad od bambusových výhonků k citronové trávě. Přeložila Alena Bezděková. Váz., 240 stran, 15,2 x 21,6 cm... celý text
Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 2003 , Ikar (ČR)Originální název:
Asien - Die kleine Schule, 2000
více info...
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Asijská kuchyně. Malá škola vaření. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (0)
Zatím zde není žádný komentář.
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Asijská kuchyně. Malá škola vaření v seznamech
v Knihotéce | 1x |
v Chystám se číst | 1x |