Asijská kuchyně. Malá škola vaření podobné
kolektiv autorů
Malá škola vaření je srozumitelná i pro úplné laiky v kuchyni. Začátečníci i zkušení kuchaři mohou bez obav podávat na stůl lákavé pokrmy asijských kuchyní - dim sum, polévku wan-tan, kuře tandoori, nasigoreng nebo suši. Každý dokáže doma podle popisu a fotografií připravit zeleninové i masové pokrmy ve woku a ještě ovládne tajemství typických asijských přísad od bambusových výhonků k citronové trávě. Přeložila Alena Bezděková. Váz., 240 stran, 15,2 x 21,6 cm... celý text
Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 2003 , Ikar (ČR)Originální název:
Asien - Die kleine Schule, 2000
více info...
Podobné knihy (6)
Exotická asijská kuchyně kolektiv autorůNechte se unést do vzdáleného exotického světa a staňte se hosty v kuchyních asijského kontinentu. Tato kniha s množstvím barevných fotografií nabízí přes 140 receptů na přípravu vynikajících pokrmů, které si s pomocí po... více
Moderní asijská kuchařka kolektiv autorů
Kniha Moderní asijská kuchařka je vynikajícím průvodcem mnohotvárným asijským kulinářským umšním. Neni tomu tak dávno, co jsme měli jen jakousi mlhavou představu o čínské a indické kuchyni a čínskou restauraci se mohla p... více
Asijská kuchařka Karel Koudelka
Na následujících stranách této útlé knížečky se můžete seznámit s recepty, které jsou běžné v některých asijských zemích. Převažují recepty čínské, ale najdete zde i japonské, korejské a vietnamské. Jejich autor - KAREL ... více
Asijská kuchyně krok za krokem podle fotografií Laura Zavan
Nebojte se exotiky a nechejte se zlákat kouzlem asijské kuchyně! Čínské, thajské, japonské, vietnamské a indonéské recepty pro vás budou hračkou díky podrobnému popisu ingrediencí a základních postupů. Unikátní fotografi... více
Asijská kuchařka Zdeněk Schejbal
Zdeněk Schejbal, zkušený šéfkuchař, v této zajímavé kuchařce seznamuje čtenáře s recepty z různých oblastí Číny, Thajska, Indie a Malajsie, které získal na stáží v místních restauracích. Autor recepty mírně upravil, tak ... více
Asijská kuchyně v kostce Terry Tan
Neocenitelná sbírka 150 receptů z regionálních kuchyní Číny, Japonska, Koreje, Indie, Pákistánu, Šrí Lanky, Thajska, Vietnamu, Barmy, Laosu, Kambodže, Malajsie, Singapuru a Indonésie. Od smažení po vaření v páře, od suši... více