-

těstoviny

štítky

79 knih


Těstoviny 2012, kolektiv autorů

Devátá kuchařka Těstoviny z Edice Apetit nabízí přes 100 ověřených receptů. Na 160 stranách rozdělených do osmi kapitol si vyberou ti, kteří se chtějí naučit úplné základy i ti, kdo hledají nové nápady. Díky této dev... více


Italská pasta – nejen těstoviny 2015, Antonio Carluccio

Na začátku čtenáře seznámí s různými druhy těstovin a vysvětlí, jak k nim vybrat správnou omáčku. Přípravu čerstvých těstovin naučí krok za krokem. Představí variace na oblíbenou klasiku, vynikající regionální speciali... více


Rychlé večeře: Těstoviny 2017, Kate McMillan

Těstoviny jsou ideální surovinou pro rychlé a chutné večer během pracovního týdne, ale i pro sváteční víkendy. Tato kniha nejenže nabízí celou řadu omáček - od pesta Bolognese po Alfredo, ale naleznete zde také jednoduch... více




Těstoviny - Více než 100 nepostradatelných receptů 2009, kolektiv autorů

Těstoviny jsou chutné, levné, výživné, snadno se připravují a dají se donekonečna obměňovat a kombinovat se sýrem, s masem, rybami, plody moře i se zeleninou. V knize najdete vhodný recept pro každou myslitelnou příležit... více


Těstoviny - Špalíček receptů 2003, Tom Bridge

Přehledná sbírka receptů na přípravu rozmanitých pokrmů z těstovin, ať už v kombinaci s rybami, plody moře, zeleninou či masem. více


Těstoviny, rýže a ještě mnohem více 2008, kolektiv autorů

Kniha obsahuje více než 600 neodolatelných receptů na přípravu těstovin, rýže, rizot, noků, obilovin, polenty, polévek a dalších lahůdek, na jejichž skladbě je znát vliv italské kuchyně. Navíc ji doprovází přes 800 inspi... více


Variace na téma TĚSTOVINY 2002, Barbara Rias-Bucher

Další kniha z edice Nová kuchyně přichází se zajímavou úpravou různych druhů těstovin - penne, fusilli, cannelloni, ravioli a další. U každého receptu jsou uvedeny informace o výživové hodnotě, době přípravy, možných obm... více


Miluji těstoviny - Italský příběh lásky ve 100 receptech 2014, Mario Grazia

Těstoviny, o kterých se říká, že jsou pokrmem králů i žebráků, jsou možná italské, ale patří celému světu. Tato kniha se zrodila ze snu dostat je do všech koutů světa, ke všem lidem, aby si mohli sami pro sebe najít nejo... více


Těstoviny pro labužníky 2010, kolektiv autorů

Další bohatě ilustrovaná kuchařská kniha Těstoviny pro labužníky přináší nejen úplný přehled všech různých typů těstovin od nudlí soba až po nejneobvyklejší tvary italských vaječných těstovin, ale také recepty na rozmani... více


Těstoviny 2003, kolektiv autorů

Přehledně krok za krokem představuje různé druhy těstovin, základní kuchařské postupy a desítky předpisů na přípravu salátů se zeleninou, rybami, masem, sýrem. C2b1d více


Tajemství těstovin 2019, Laura Santini

Italská spisovatelka Laura Santtini píše o jídle a spojuje v sobě na jedné straně bohatou kulturu autentické italské kuchyně, která patří k hluboko zakořeněnému dědictví milovníka jídla, a na straně druhé moderní přístup... více


Pasta e Basta 2013, Emanuele Andrea Ridi

Kuchařská kniha Emanuela Ridiho s názvem PASTA E BASTA přináší čtenářům více jak 100 receptů na pravé italské těstoviny, včetně základních principů při jejich přípravě i základních omáček, pest a vývaru. Kdo jiný, než it... více


Saláty 200 nejlepších receptů 2010, Alice Storey

Saláty mohou být jak jednoduchou přílohou, která se podává k hlavním chodům - k masu nebo k rybě, tak báječným hlavním jídlem samy o sobě, lehkým obědem, rychle připravenou zdravou večeří, případně poslední zajímavou teč... více


Špagety – rychlé, chutné a vyzkoušené recepty 2015, Alena Winnerová

Špagety jsou ideálním řešením pro ty, kteří si chtějí připravit rychlý, chutný a zdravý pokrm. Tato kuchařka nabízí velice ucelený komplet receptů, které jsou srozumitelně napsané, na přípravu časově nenáročné a použité ... více


Domácí sušení 2008, Karina Havlů

Podtitul: ovoce, zelenina, houby, ovocné a zeleninové placky, bylinky, maso a ryby Návody na sušení ovoce, zeleniny, hub, masa, ryb, bylinek, pečiva, těstovin, sýrů a více než 250 zajímavých receptů. více


Těstovinová kuchařka 2002, Alena Doležalová

Praktická a přehledná kuchařka, ve které najdete zajímavé recepty na těstovinová jídla se zeleninou, houbami, uzeninami, s různými druhy masa, několik tradičních italských specialit a výběr těstovinových salátů, příloh a... více


Těstoviny - Jednoduché i nápadité recepty italské kuchyně 2017, kolektiv autorů

Pokrmy z těstovin jsou rychlé a lze říci, že je zvládne každý. Především ale mají mnohostranné použítí a bez přehánění velmi dobře chutnají! Ať už jsou doplněny krémovou smetanovou omáčkou nebo ostřejší šťávou s rajčaty,... více


The Best of Apetit III. - Těstoviny 150 nejlepších receptů 2018, kolektiv autorů

Edice THE BEST OF Apetit se rozrůstá o novou kuchařku, která vychází už 17. 5. 2018! Kniha obsahuje výběr 150 nejlepších receptů na těstoviny, které jsme v redakční kuchyni časopisu Apetit od roku 2004 připravili a ochut... více


Těstoviny 1993, Anne Willan

Recepty s těstovinami , správné zásady úpravy. více


Nudle 2012, kolektiv autorů

Tuto edici tvoří více než třicet útlých kuchařských knížek přinášejících recepty z různých surovin a pro různé příležitosti, ať už jde o ovocné saláty, dezerty, pokrmy připravované na pánvi, jednohubky, steaky či recepty... více