Těstoviny sušené, čerstvé a plněné přehled
kolektiv autorů

Základ nápaditých receptů jídel tvoří špagety, penne, tagliatelle, cannelloni, ravioli a bezpočet dalších rozmanitých tvarů. Tradiční rajčatové, jemné, ostré, řídké i husté omáčky a pesto, bez nichž to není ono, zpestří chuť i vůni podávaných pokrmů. Údaje o době vaření, náročnosti a nejvhodnějším víně, jak je v Itálii zvykem, pomohou při výběru i přípravě. Lákavé fotografie Vás přesvědčí, že bez těstovin to v současné kuchyni nejde.... celý text
Kuchařky
Vydáno: 2008 , Ikar (CZ)Originální název:
Pasta & Co. - secca, fresca, ripiena, 2006
více info...
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Těstoviny sušené, čerstvé a plněné. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (1)
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Těstoviny sušené, čerstvé a plněné v seznamech
v Přečtených | 2x |
ve Čtenářské výzvě | 1x |
v Mé knihovně | 2x |
(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)
Kniha bohužel zapadne hned z několika důvodů:
1. nevím proč, ale většina lidí si ne zcela oprávněně domnívá, že těstoviny přece zvládne zadní levou. Nakonec kečup to jistí.
2. těstovinové recepty jsou obvykle součástí polytématických kuchařek, tudíž mezi knihou od Jaimieho Olivera nebo Zdeňka Pohlreicha a Pasta & Co. - secca, fresca, ripiena zřejmě rozhodne přece jenom slavné jméno.
A to je právě škoda, neboť se jedná o vhodný přírůstek do vaší domácí kuchařské knihovny. Těstoviny to nejsou jenom mořské plody nebo putanesca. I v kombinaci s "obyčejnou" zeleninou vás čekají pozoruhodné výsledky!