Těstoviny sušené, čerstvé a plněné diskuze
kolektiv autorů
https://www.databazeknih.cz/img/books/30_/306496/bmid_testoviny-susene-cerstve-a-plnene-dSe-306496.jpg
5
2
2
Základ nápaditých receptů jídel tvoří špagety, penne, tagliatelle, cannelloni, ravioli a bezpočet dalších rozmanitých tvarů. Tradiční rajčatové, jemné, ostré, řídké i husté omáčky a pesto, bez nichž to není ono, zpestří chuť i vůni podávaných pokrmů. Údaje o době vaření, náročnosti a nejvhodnějším víně, jak je v Itálii zvykem, pomohou při výběru i přípravě. Lákavé fotografie Vás přesvědčí, že bez těstovin to v současné kuchyni nejde.... celý text
Kuchařky
Vydáno: 2008 , Ikar (ČR)Originální název:
Pasta & Co. - secca, fresca, ripiena, 2006
více info...