pizza
štítky
29 knih
Zavěšená pizza 2019, Vítězslav Jareš
Představte si, že dostanete darem zavěšenou pizzu. Zjistíte, že na vás někdo myslí, ačkoli vůbec netušíte, kdo ji mohl objednat. Co všechno se díky takové pizze může stát? Petr pracuje v rádiu. Přetrpěl rozchod a sní o... více
Pečieme s pôžitkom 2003, Christian Teubner
Veľká kuchárska kniha pre všetkých tých, ktorí chcú vyčariť jednoduché lákavé a chutné pohostenie. Podrobný opis jednotlivých postupov vás isto privedie k dokonalým výsledkom. Ak sa trápite so štíhlou líniou, tak vám p... více
Quiche a koláče 2016, neznámý - neuveden
Toužíte si upéct slavný quiche lorraine, nebo zkusit variantu tohoto slavného slaného koláče s chřestem, či vás snad lákají sladké koláče plné smetany, vanilky a šťavnatého ovoce? Ať již preferujete slaná jídla nebo deze... více
500 Pizze, chleby, posúchy 2010, Rebecca Baugniet
Knižka obsahuje 500 chutných receptov na prípravu pizze, rôznych placiek aj posúchov. Výber klasických pízz z celého sveta vrátane talianskych calzone, ale aj indických chlebov, amerických bochníkov, mexických tortíll či... více
Vychytaná pizza - Domácí klasická, sicilská a kvásková pizza, calzone a focaccia 2017, Maxine Clark
Pizza je nejoblíbenější fastfoodové jídlo na světě. Díky starým původním i moderním receptům, které jsou uvedeny v této knize, můžete ve své troubě připravit pizzu, calzone nebo focacciu, na které se člověku budou sbíhat... více
Pizza 2005, kolektiv autorů
Nejlepší recepty mezinárodní kuchyně pro začínající i zkušené kuchařky Zásady správného pečení, vaření i přípravy studených pochoutek Postup přípravy tradičních i moderních specialit krok za krokem Speciálně pořízené náz... více
Rychlé večeře: Pizza 2017, Kate McMillan
V této inspirativní kuchařce najdete vše, co potřebujete k vytvoření lahodné pizzy – vynikající a rychlé večeře pro rodinu a přátele. Objevte více než 50 receptů na fantastické pizzy, od klasických oblíbených až po ne... více
Nová pizza 2018, Stefano Manfredi
Zpátky ke kořenům a do světa nových příchutí. Přestože pravým domovem pizzy je Itálie, přesněji řečeno Neapol, můžeme ji s jistotou označit za jeden z nejoblíbenějších pokrmů světa. Pizzu najdeme v mnoha provedeních – ku... více
České bezlepkové pečení 2012, Hana Šimková
I život bez lepku může být plný lákavých sladkých dortíků, vdolečků, sušenek, ale i pizzy, slaného lístkového pečiva a dalších dobrot upečených z mouky! Recepty v této knize vycházejí ze zvyklostí a tradic normální české... více
Itálie očima labužníků 2002, Hans Joachim Döbbelin
Itálie je domovem přírodní kuchyně, která se dnes těší mimořádné vážnosti. Poskytuje člověku lahodnou vůni čerstvé zeleniny, požitek z pečeného nebo grilovaného masa či ryb, nenahraditelnou chuť těstovin, olivového oleje... více
Pizzy a zapékané toasty 1999, Anne Wilson
Základní těsto a omáčka na pizzu, recept na klasickou pizzu se šunkou a ananasem, i méně tradiční s cibulí a olivami nebo kuřetem.... více
Pizzy 2005, Karel Höfler
300 receptů na přípravu tohto oblíbeného pokrmu. více
Pizza 1994, Marlies Sauerborn
Pizza již dlouho a neodmyslitelně patří ke klasickým horkým lahůdkám. Známe nespočet chuťových variací. Chlebové, kynuté, nudlové nebo křehké těsto jako základ. Tato kniha obsahuje mnoho předpisů na přípravu pizzy od ná... více
Slané a sladké KOLÁČE a PIZZY 2013, Šárka Vaiglová
V této kuchařce se setkáte s velkým množstvím receptů zahrnujících hlavně pizzy, slané a sladké koláče. Koláče a pizzy si velmi rychle získaly oblibu i v našich zeměpisných šírkách. Připravují se z různých těst a obkláda... více
Pizza - calzone, focaccia, crostata a jiné 1991, Sylvie Gitterová
Popis knihy není zatím k dispozici. více
Fondue, pizzy, slané pohoštění 1989, Marie Bastlová
Marie Bastlová: Fondue, pizzy, slané pohoštění. Obsah: - Sýrové fondue, masové fondue, různé omáčky k fondue - Raclette, slané koláče, páje - Slané zákusky, toasty, další různé slané pohoštění více
Rodinná encyklopedie pečení 2005, kolektiv autorů
Recepty pro každé roční období a pro každou příležitost. Předpisy na dorty, koláče, drobné sladkosti, ale i na pizzu, chléb, či slané pečivo. více
Pizza s vtipem a fantazií 2010, Carla Bardi
Tato kuchařka v neobvyklém kulatém formátu nabízí lákavé recepty na pizzu ve více než 50 variacích. Obsahuje tří základní recepty na přípravu těsta: základní, celozrnné a bezlepkové těsto. Svou oblíbenou pizzu zde najdou... více
Pizza 1992, Fritz Faist
Popis knihy není zatím k dispozici. více
Italská kuchyně - dr.Oetker 1999, Zuzana Beranová
Kuchařka pro všechny milovníky italské kuchyně nám dokáže, že "cucina italiana" nepatří jen do pasty nebo rozmanitých variant pizzy. O mnohotvárnosti italské kuchyně nás přesvědčí přes 70 receptů od antipasty přes saláty... více