Osvěžující pochoutky pro každou příležitost. Zmrzlinové sendviče, mražená lízátka , ledové pralinky a další. Mražené jogurty se v poslední době stávají hitem cukráren. Nyní máte možnost si tuto osvěžující pochoutku připr... více
Moderní studená kuchyně 1991, Vilém Vrabec
Přepracované vydání obsahuje nové recepty, poznatky o správné výživě a pokrokovou technologii přípravy pokrmů. více
Recepty ze zámeckých kuchyní aneb pochoutky ze šlechtických sídel konce 19. století / Rezepte aus Schlossküchen oder... 2013, Zdeněk Procházka
Dvojjazyčná publikace přináší historické recepty ze zámeckých kuchyní západních Čech na přelomu 19. a 20. století, objevené mezi archivními dokumenty. Návody si zapisovaly majitelky zámků v Halži na Tachovsku (Johanna La... více
Domácí dobroty z přírodních ingrediencí 2014, Cornelia Klaeger
Nekonečná inspirace pro milovníky dobrého jídla. Delikátní hrátky s hořčicí, česnekový či pomerančový ocet, středomořská kořeněná a bylinková sůl, zeleninový vývar v prášku, citronový a hříbkový olej, šťáva z jablek, mrk... více
Basic Baking 2003, Cornelia Schinharlová
Vařit se dá rychle, péct však ne. Zato je to jednodušší. Když máme po ruce máslo, cukr, vajíčka a mouku, máme poloviční moučník. Přidáme-li jemný tvarohový sýr, skořici a vzduch, bude z toho jemný koláč. Ozdobíme marcipá... více
Pochoutky z ovoce a zeleniny 2002, Oldřich Dufek
Ovoce a zelenina jsou nezbytnou součástí naší výživy a patří pravidelně na náš stůl. Autror pro nás připravil bohatou nabídku hlavních jídel,dezertů,moučníků,salátů-ze všech známých druhů ovoce a zeleniny. více
Pochoutky z kompotů 1993, Libuše Vlachová
220 receptů na přípravu jídel a nápojů z kompotovaného ovoce a zeleniny. více
Chuťovky a speciality studené kuchyně 2008, Libuše Vlachová
Tato kniha je věnována spíše specialitám studené kuchyně včetně návodů, jak je připravíme pro studené pohoštění při malých domácích oslavách i při podávání na velké domácí párty více
Studená kuchyně 2 2000, Ladislav Nodl
174 předpisů pro přípravu všech druhů salátů, chuťovek, sendvičů, chlebíčků a koktejlů. více
Domácí studená kuchyně 1997, Libuše Vlachová
Užitečná, přehledná příručka uvádí jednoduché i slavnostní recepty pro studenou kuchyni - chlebíčky, saláty, pomazánky, masové pokrmy aj. více
Studená kuchyně pro každou příležitost - 420 receptů 2004, Zorka Vainová
420 receptů pro každou příležitost. Podle této kuchařky můžete vyzkoušet připravit studené polévky, paštiky a pěny, různé speciální majonézy, studené omáčky, ochucená másla, pomazánky, saláty ze zeleniny, brambor, těstov... více
Bramborové pochoutky 2002, Miroslav Mayer (kuchařky)
240 tradičních i zapomenutých receptů více
Studená kuchyňa 1967, Juraj Romaňuk
Obsah: Špeciality studenej kuchyne, Rôsol (aspik), Majonéza, Špeciálne majonézy, Pochúťkové maslá, Studené omáčky, Bezmäsité šaláty s majonézou, Mäsité šaláty s majonézou, Špeciálne šaláty bez majonézy, Špeciálne rybacie... více
Pochúťky z mletého mäsa 2004, Anne Wilson
Mleté mäso je najvariabilnejšou formou mäsa. Používa sa v mnohých kuchyniach vrátane talianskej, ázijskej, indickej, mexickej, španielskej i v kuchyni Stredného východu. V knižočke sa nachádzajú recepty nielen z časom os... více