Studená kuchyňa přehled
Juraj Romaňuk
Obsah: Špeciality studenej kuchyne, Rôsol (aspik), Majonéza, Špeciálne majonézy, Pochúťkové maslá, Studené omáčky, Bezmäsité šaláty s majonézou, Mäsité šaláty s majonézou, Špeciálne šaláty bez majonézy, Špeciálne rybacie šaláty, Šaláty z kôrovcov (morských a sladkovodných rakov), Mäsité šaláty bez majonézy, Ryžové šaláty, Ovocné šaláty, Príprava studených pokrmov z vajec, Príprava studených pokrmov z vajec varených na mäkko, Príprava studených pokrmov zo stratených (pošírovaných) vajec, Príprava studených pokrmov z rýb, Príprava studených pokrmov z mäsa, Príprava špeciálnych studených pokrmov, Príprava pien z mäsa, Príprava galantíny, Príprava paštétiek, košíčkov a lodičiek, Príprava plnených paštétiek, košíčkov a lodičiek, Kanapky - chuťovky, Medailóniky. 74-018-67... celý text
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Studená kuchyňa. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (0)
Zatím zde není žádný komentář.
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Studená kuchyňa v seznamech
Kniha zatím není zařazena v žádném seznamu (Přečtené knihy, Právě čtené,...)
Autorovy další knížky
1996 | Technologie připravy pokrmů 2 |
1985 | Nová kuchařka |
1979 | Príprava jedál |
1967 | Studená kuchyňa |