Tato kniha přináší 2850 receptů pro přípravu nejrůznějších pokrmů-od předkrmů, studené kuchyně, přes polévky, speciality teplé kuchyně, až po moučníky, nápoje či rady pro konzervování. 3. vydání více
Pokrmy z mletého masa 1990, Lea Filipová
Pokrmy z mletého masa a studené omáčky k těmto pokrmům. více
Mleté maso 2008, kolektiv autorů
-Pestrý výběr pokrmů z mletého hovězího, vepřového a skopového masa, zvěříny a vnitřností. -Více než 90 receptů na předkrmy, polévky, jídla z jednoho hrnce, pizzu, špízy, rolády, taštičky, hamburgery a knedlíčky. více
Hamburgry a pokrmy z mletého masa 2006, kolektiv autorů
Rychlé, snadné, vynikající pokrmy z mletého masa. Postup popsaný krok za krokem a reálné doby přípravy. Příprava nevyžaduje žádné zvláštní kuchyňské potřeby. Všechny recepty pečlivě vyzkoušeny. více
Mleté maso 2023, kolektiv autorů
První novou kuchařkou roku 2023 je kniha Mleté maso. Novinka z edice Apetit je věnována všestrannému využití jedné z velmi oblíbených surovin – mletého masa. Do kuchařky jsme sepsali více než 100 receptů, mezi nimiž n... více
Pokrmy s mletým masem 2004, Karina Havlů
Recepty na přípravu chutných a levných pokrmů z mletého masa, hlavních jídel i přesnídávek. více
Mletá masa nejen tradičně 2003, Lea Filipová
Recepty na přípravu netradičních pokrmů z mlatého masa kombinované s různými surovinami - bramborami, luštěninami, houbami, vejci, obilninami, těstovinami, slanými těsty a zeleninou. více
Lahůdky z mletého masa 2006, Lea Filipová
Pokrmy z mletého masa jsou častou součástí a obohacení našeho jídelníčku. V knize se dozvíme ,že pro mleté úpravy jsou vhodné všechny druhy masa. více
Mleté maso - 100 receptů 1997, kolektiv autorů
Barevná fotografická publikace uvádí 100 klasických i netradičních receptů z celého světa na přípravu různých druhů mletého masa. Recepty jsou podrobné, u každého je uvedena výživná hodnota, způsob podávání a možnosti ob... více
Co vše z mletého masa 1983, Dagmar Lánská
Sešit receptů pro přípravu jídel z mletého masa. více
Mleté maso - Nejlepší recepty 2006, kolektiv autorů
Pestrý výběr pokrmů z mletého hovězího, vepřového a skopového masa, zvěříny a vnitřností. Více než 90 receptů na předkrmy, polévky, jídla z jednoho hrnce, pizzu, špízy, rolády, taštičky, hamburgery a knedlíčky. více
Vaříme a pečeme z mletého masa 2003, Zorka Vainová
Při přípravě pokrmů z mletého masa můžeme dosáhnout celé řady chuťových obměn.Používáme různá koření-připravujeme z různých mas,zvěřiny,drůbeže a ryb. V knize najdeme 180 receptů-právě na pkrmy z mletého masa. více
100 a 1 jídel z mletého masa 1980, Oldřich Kosek
101 předpisů na pokrmy z mletého masa více
Mleté maso 1979, Marie Bastlová
Popis knihy není zatím k dispozici. více
Vaříme z mletého masa 2003, neznámý - neuveden
Receptář pro milovníky masných jídel více
Pochúťky z mletého mäsa 2004, Anne Wilson
Mleté mäso je najvariabilnejšou formou mäsa. Používa sa v mnohých kuchyniach vrátane talianskej, ázijskej, indickej, mexickej, španielskej i v kuchyni Stredného východu. V knižočke sa nachádzajú recepty nielen z časom os... více