Mleté maso - 100 receptů přehled
kolektiv autorů
Barevná fotografická publikace uvádí 100 klasických i netradičních receptů z celého světa na přípravu různých druhů mletého masa. Recepty jsou podrobné, u každého je uvedena výživná hodnota, způsob podávání a možnosti obměn a vylepšení. Velmi dobrá kuchařka.
Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 1997 , CestyOriginální název:
100 Great mince recipes
více info...
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Mleté maso - 100 receptů. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (0)
Zatím zde není žádný komentář.
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Mleté maso - 100 receptů v seznamech
v Přečtených | 1x |