Mleté maso - 100 receptů hodnocení
kolektiv autorů
Barevná fotografická publikace uvádí 100 klasických i netradičních receptů z celého světa na přípravu různých druhů mletého masa. Recepty jsou podrobné, u každého je uvedena výživná hodnota, způsob podávání a možnosti obměn a vylepšení. Velmi dobrá kuchařka.
Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 1997 , CestyOriginální název:
100 Great mince recipes
více info...
5 |
|
0 x |
4 |
|
0 x |
3 |
|
1 x |
2 |
|
0 x |
1 |
|
0 x |
ztráta času |
|
0 x |
Hodnocení knihy Mleté maso - 100 receptů: 60 %
Počet hvězdičkových hodnocení: 1
Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení ve statistice nahoře, se všemi hodnotícími níže.