Basic Baking přehled
Cornelia Schinharlová
Vařit se dá rychle, péct však ne. Zato je to jednodušší. Když máme po ruce máslo, cukr, vajíčka a mouku, máme poloviční moučník. Přidáme-li jemný tvarohový sýr, skořici a vzduch, bude z toho jemný koláč. Ozdobíme marcipánem nebo šlehačkou? Hurá, je z toho dort! Jak připravit těsto (třené, odpalované, kynuté, bezé, křehké), o všem, co vylepšuje pečení (kakao, marcipán, piškoty, zavařenina, rozinky), jak zdobit, 17 šikovných přístrojů, bez nichž to nejde a bezpočet receptů na oblíbené sladké i slané moučníky pro všední den i pro svátek - to je basic baking neboli moderní pečení - utřít, ušlehat, dodělat a ozdobit. Pro všechny, kteří "milují moučníky a nenávidí pečení".... celý text
Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 2003 , Ikar (ČR)Originální název:
Basic Baking (Gräfe und Unzer Verlag GmbH), 2003
více info...
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Basic Baking. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (0)
Zatím zde není žádný komentář.
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Basic Baking v seznamech
v Přečtených | 3x |
v Knihotéce | 3x |
v Chystám se číst | 1x |