Osvěžující pochoutky pro každou příležitost. Zmrzlinové sendviče, mražená lízátka , ledové pralinky a další. Mražené jogurty se v poslední době stávají hitem cukráren. Nyní máte možnost si tuto osvěžující pochoutku připr... více
Umění fermentace I 2021, Sandor Ellix Katz
Pokud jste fanoušci fermentace nebo se o tomto oboru chcete více dozvědět, něco si doma nakvasit, vybavit si kuchyň, osvojit si opravdu jednoduché postupy, až detektivně si počíst o světě přátelských mikrobů prospívající... více
Mražený jogurt – Poháry s mraženými jogurtovými krémy 2014, neznámý - neuveden
Ať už se mražený jogurt (frozen yogurt) podává jako krémové osvěžení v letních měsících, nebo jako zakončení jídla o několika chodech v kteroukoli roční dobu, tak jedno je jisté – tahle lahůdka v poháru s různými přelivy... více
Jogurtová kuchařka 2008, Hana Sedláčková - Pačová
Dlouholetá profesorka pražské hotelové školy a autorka řady knih o gastronomii, odborných učebnic i výpravných kuchařek, včetně nedávno vydané Kuchařky české šlechty, přichází tentokrát s drobnější publikací věnovanou je... více
Jogurt 2010, Sarina Jacobson
Jíte jogurt jen k snídani? Pravděpodobně jste ho doposud nevyzkoušeli na tolik způsobů, kolik jich najdete v tomto receptáři. Jogurtem dokonale zahájíte den, když si připravíte koktejl s banánem, medem a mandlemi. Jogurt... více
Co z mléka a z mléčných výrobků 1972, Hana Sedláčková - Pačová
V krátkém úvodu ke každé kapitolce se autorka šíří o mléčných výrobcích a o jejich složení a významu pro naši výživu. Předkládá recepty na různé druhy koktejlů a mléčných výrobků, seznamuje s rozmanitým použitím jogurtu ... více
Domácí jogurt, tvaroh a sýr 2021, Cosima Bellersen Quirini
Vyrobit sýr dokáže každý! Udělat si domácí mléčné výrobky? Není nic snadnějšího! Autorka této knížky má také jenom „docela normální“ kuchyň. S těmi nejjednoduššími pomůckami vyrábí jogurty, podmáslí, čerstvé či plísňové... více
Jogurt - 50 snadných receptů 2016, Cinzia Trenchi
Jogurt patří k velmi rozšířeným potravinám a je součástí téměř všech diet. Díky svým pozitivním účinkům na zdraví je vhodný pro všechny. Vzniká srážením a kysáním mléka pomocí bakterií Lactobacillus bulgaricus a Streptoc... více
Jogurtový receptář 1980, Hana Kroová
Prevence a léčení pomocí jogurtů a mléčných kultur více
Zázrak zvaný jogurt 1997, Hana Sedláčková - Pačová
Kuchařské předpisy na přípravu pomazánek, polévek, salátů, hlavních jídel a pečiva, kde hlavní přísadou je vždy jogurt. více
Jedlá z jogurtu a tvarohu 1992, Stanislav Muntág
Málokto si vie predstaviť život bez mlieka a mliečnych výrobkov, od jogurtu až po čokoládu. Mlieko bolo našou prvou potravou od narodenia. Materské mlieko je však iné, než mlieko kravské. více