Umění fermentace I přehled

Umění fermentace I
https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/483581/bmid_umeni-fermentace-i-7Kw-483581.jpg 5 5 5

Pokud jste fanoušci fermentace nebo se o tomto oboru chcete více dozvědět, něco si doma nakvasit, vybavit si kuchyň, osvojit si opravdu jednoduché postupy, až detektivně si počíst o světě přátelských mikrobů prospívajících našemu lidskému zdraví, kulinářsky pocestovat po celém světě a stát se expertem v přípravě kvašených potravin od kváskového chleba přes zeleninu po rozličné alkoholy, tahle kniha vás nesmí minout! Umění přírodní fermentace, díl první obsahuje kapitoly věnované postupům a vybavení, nakládané zelenině a kimči, domácím jogurtům, kefírům a sýrům, kysaným nápojům, medovinám, vínům a ciderům.... celý text

Literatura naučná Osobní rozvoj a styl Zdraví
Vydáno: , Alferia
Originální název:

The Art of Fermentation, 2021


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Umění fermentace I. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (1)

Abikk
04.01.2023 5 z 5

Výborná kniha pro nás začátečníky fermentace. Dozvěděla jsem se spoustu informací, které by mne ani nepadly, nehledě na to, co vše se dá zfermentovat. Doporučuji i díl druhý, který je plný skvělých návodů na pokrmy.


Související novinky (1)

Knižní novinky (46. týden)

14.11.2021


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Umění fermentace I v seznamech

v Přečtených5x
ve Čtenářské výzvě1x
v Doporučených1x
v Mé knihovně9x
v Chystám se číst11x
v Chci si koupit8x