Umění fermentace I přehled
Sandor Ellix Katz
Pokud jste fanoušci fermentace nebo se o tomto oboru chcete více dozvědět, něco si doma nakvasit, vybavit si kuchyň, osvojit si opravdu jednoduché postupy, až detektivně si počíst o světě přátelských mikrobů prospívajících našemu lidskému zdraví, kulinářsky pocestovat po celém světě a stát se expertem v přípravě kvašených potravin od kváskového chleba přes zeleninu po rozličné alkoholy, tahle kniha vás nesmí minout! Umění přírodní fermentace, díl první obsahuje kapitoly věnované postupům a vybavení, nakládané zelenině a kimči, domácím jogurtům, kefírům a sýrům, kysaným nápojům, medovinám, vínům a ciderům.... celý text
Literatura naučná Osobní rozvoj a styl Zdraví
Vydáno: 2021 , AlferiaOriginální název:
The Art of Fermentation, 2021
více info...
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Umění fermentace I. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (1)
Související novinky (1)
Knižní novinky (46. týden)
14.11.2021
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Umění fermentace I v seznamech
v Přečtených | 5x |
ve Čtenářské výzvě | 1x |
v Doporučených | 1x |
v Mé knihovně | 9x |
v Chystám se číst | 11x |
v Chci si koupit | 8x |
Autorovy další knížky
2015 | Síla přírodní fermentace - Jedinečná chuť a léčivá síla živých kultur |
2021 | Umění fermentace I |
2021 | Umění fermentace II |
2021 | Fermentace |
Výborná kniha pro nás začátečníky fermentace. Dozvěděla jsem se spoustu informací, které by mne ani nepadly, nehledě na to, co vše se dá zfermentovat. Doporučuji i díl druhý, který je plný skvělých návodů na pokrmy.