Sandor Ellix Katz

americká, 1962

Populární knihy

Nové komentáře u knih Sandor Ellix Katz

Síla přírodní fermentace Síla přírodní fermentace

Skvělá knížka o tomto pár tisíc let starém způsobu zpracování potravin. Ale i zde platí, všeho s mírou.
Grana.Dina


Umění fermentace II Umění fermentace II

Skvělá kniha o fermetování potravin s chutnými návody :o)
Abikk


Umění fermentace I Umění fermentace I

Výborná kniha pro nás začátečníky fermentace. Dozvěděla jsem se spoustu informací, které by mne ani nepadly, nehledě na to, co vše se dá zfermentovat. Doporučuji i díl druhý, který je plný skvělých návodů na pokrmy.... celý text
Abikk



Síla přírodní fermentace Síla přírodní fermentace

Moc se mi líbí. Na úvod a mezi recepty poutavé čtení. Receptů je přehršel, všechny s reálnými ingrediencemi, jednoduché, srozumitelné. Tuhle knihu do knihobudky nedám ani zanic... celý text
kopeceli


Síla přírodní fermentace Síla přírodní fermentace

Inspirativní. Během čtení jsem hodně experimentovala a zkoušela různé recepty, moje nadšení se ale postupem času někam vytratilo. Moje chyba. Kniha je krásně hravá a nedogmatická. Vždycky totiž něco vznikne a většinou je to jedlé.... celý text
Kryštofka