Domácí jogurt, tvaroh a sýr přehled
Cosima Bellersen Quirini
Vyrobit sýr dokáže každý! Udělat si domácí mléčné výrobky? Není nic snadnějšího! Autorka této knížky má také jenom „docela normální“ kuchyň. S těmi nejjednoduššími pomůckami vyrábí jogurty, podmáslí, čerstvé či plísňové sýry, kořeněné tvrdé sýry a spoustu dalších věcí. V této knize vysvětluje různé metody zpracování mléka a představuje množství vyzkoušených receptů na vynikající přírodní produkty – bez zvýrazňovačů chuti, konzervačních látek a umělých aromat. Připravte si s její knihou své vlastní domácí mléčné výrobky – přírodní a lahodné.... celý text
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Domácí jogurt, tvaroh a sýr. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (0)
Zatím zde není žádný komentář.
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Domácí jogurt, tvaroh a sýr v seznamech
v Chci si koupit | 1x |
Štítky knihy
sýry domácí výroba jogurt tvaroh
Autorovy další knížky
2015 | Fermentace |
2016 | Domácí recepty z farmy |
2013 | Domácí uzeniny - Snadné recepty na masové lahůdky |
2017 | Uzení pro labužníky |
2021 | Domácí jogurt, tvaroh a sýr |