Fermentace přehled
Cosima Bellersen Quirini
Fermentace - Recepty na domácí kvašení. Fermentace potravin je starodávná metoda, nejstarší metoda pro uchovávání a výrobu mnoha produktů. Fermentované potraviny jsou zdravé, velmi přínosné, podporují trávení a posilují imunitu. S maličkými pomocníky, jakými jsou kvasinky a bakterie je domácí výroba těchto lahůdek docela jednoduchá. Nechte se inspirovat více než 250 recepty a jejich variantami na různé potraviny i nápoje, které najdete v této knize...... celý text
Literatura naučná Hobby Kuchařky
Vydáno: 2015 , GradaOriginální název:
Fermentieren Das Rezeptbuch
více info...
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Fermentace. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (0)
Zatím zde není žádný komentář.
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Fermentace v seznamech
v Přečtených | 3x |
v Knihotéce | 2x |
v Chystám se číst | 4x |
v Chci si koupit | 3x |
v dalších seznamech | 2x |
Štítky knihy
Autorovy další knížky
2015 | Fermentace |
2016 | Domácí recepty z farmy |
2013 | Domácí uzeniny - Snadné recepty na masové lahůdky |
2017 | Uzení pro labužníky |
2021 | Domácí jogurt, tvaroh a sýr |