Fermentace podobné
Cosima Bellersen Quirini
Fermentace - Recepty na domácí kvašení. Fermentace potravin je starodávná metoda, nejstarší metoda pro uchovávání a výrobu mnoha produktů. Fermentované potraviny jsou zdravé, velmi přínosné, podporují trávení a posilují imunitu. S maličkými pomocníky, jakými jsou kvasinky a bakterie je domácí výroba těchto lahůdek docela jednoduchá. Nechte se inspirovat více než 250 recepty a jejich variantami na různé potraviny i nápoje, které najdete v této knize...... celý text
Literatura naučná Hobby Kuchařky
Vydáno: 2015 , GradaOriginální název:
Fermentieren Das Rezeptbuch
více info...
Podobné knihy (1)
Průvodce světem fermentace podle Farmhouse Culture Kathryn LukasFermentované pokrmy obsahující živé kultury jsou oblíbené a vyhledávané jak pro svoje výrazné a mnohovrstevnaté chutě, tak i díky jejich velmi pozitivnímu vlivu na zdraví zažívacího traktu a podpoře celkové imunity. Dos... více
Štítky knihy
Autorovy další knížky
2015 | Fermentace |
2016 | Domácí recepty z farmy |
2013 | Domácí uzeniny - Snadné recepty na masové lahůdky |
2017 | Uzení pro labužníky |
2021 | Domácí jogurt, tvaroh a sýr |