Fermentace hodnocení
Cosima Bellersen Quirini
Fermentace - Recepty na domácí kvašení. Fermentace potravin je starodávná metoda, nejstarší metoda pro uchovávání a výrobu mnoha produktů. Fermentované potraviny jsou zdravé, velmi přínosné, podporují trávení a posilují imunitu. S maličkými pomocníky, jakými jsou kvasinky a bakterie je domácí výroba těchto lahůdek docela jednoduchá. Nechte se inspirovat více než 250 recepty a jejich variantami na různé potraviny i nápoje, které najdete v této knize...... celý text
Literatura naučná Hobby Kuchařky
Vydáno: 2015 , GradaOriginální název:
Fermentieren Das Rezeptbuch
více info...
5 |
|
0 x |
4 |
|
1 x |
3 |
|
0 x |
2 |
|
0 x |
1 |
|
0 x |
|
0 x |
Hodnocení knihy Fermentace: 80 %
Počet hvězdičkových hodnocení: 1
Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení v grafu nahoře, se všemi hodnotícími níže. Ti, jejichž hodnocení se zatím nezapočítává, mají za svou přezídvkou označení (n).
Štítky knihy
kvašení, fermentaceAutorovy další knížky
2015 | Fermentace |
2016 | Domácí recepty z farmy |
2013 | Domácí uzeniny - Snadné recepty na masové lahůdky |
2017 | Uzení pro labužníky |
2021 | Domácí jogurt, tvaroh a sýr |