Fermentace hodnocení

Fermentace
https://www.databazeknih.cz/img/books/27_/270785/bmid_fermentace-65421c8855301.jpg 4 1 1

Fermentace - Recepty na domácí kvašení. Fermentace potravin je starodávná metoda, nejstarší metoda pro uchovávání a výrobu mnoha produktů. Fermentované potraviny jsou zdravé, velmi přínosné, podporují trávení a posilují imunitu. S maličkými pomocníky, jakými jsou kvasinky a bakterie je domácí výroba těchto lahůdek docela jednoduchá. Nechte se inspirovat více než 250 recepty a jejich variantami na různé potraviny i nápoje, které najdete v této knize...... celý text

Literatura naučná Hobby Kuchařky
Vydáno: , Grada
Originální název:

Fermentieren Das Rezeptbuch


více info...
5
0 x
4
1 x
3
0 x
2
0 x
1
0 x
0 x

Hodnocení knihy Fermentace: 80 %
Počet hvězdičkových hodnocení: 1

Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení v grafu nahoře, se všemi hodnotícími níže. Ti, jejichž hodnocení se zatím nezapočítává, mají za svou přezídvkou označení (n).