zavařování a nakládání potravin
štítky
76 knih
Domácí konzervování ovoce a zeleniny 1987, Libuše Vlachová
Skoro vše o domácím konzervování ovoce a zeleniny. více
Jedlé dárky od Rebarboraskitchen - Kuchařka pro plnění přání 2017, Barbora Říhová
Dobrůtky v krásném balení - ideální osobní dárek připravený od srdce! Tato kniha vám bude cenným pomocníkem a rádcem, abyste mohli obdarovat své blízké něčím, co jste pro ně vytvořili sami a s láskou. Podle této knihy mů... více
Maminčiny recepty 2016, Andrea Paskerová
Tato domácí kuchařka vychází z osobních zkušeností autorky při každodenní přípravě jídla pro svou rodinu. Její recepty jsou vyzkoušené a sepsané tak, jak se zapisují recepty do sešitů a rodinných receptářů i s radami a o... více
Konzervace a ukládání potravin v domácnosti 1987, Karel Půhoný
Praktická příručka pro domáctnost, která po úvodních statích přináší návody na konzervování potravin; její předností je, že v žádném receptu nepoužívá chemické přísady. Probírá totiž pouze konzervování teplem (kompoty, m... více
Domácí marmelády od Hanky 2017, Hana Chmelíková
Domácí marmeláda je nejlepší! Můžete si vychutnat lahodné ovoce a vlastní porci léta. Je to zábava a výroba nezabere mnoho času. Výhodou domácích marmelád je to, že vždy víte, co se ve skleničce ukrývá. Je na vás jaké ... více
Konzervování 2010, Oded Schwartz
Průvodce všemi způsoby konzervace potravin a světové speciality. Ovoce, zelenina, masa, ryby, sýry – více než 150 vynikajících receptů na sladké marmelády, ohnivé hořčice, peprné nakládané směsi, uzené ryby, ochucené ole... více
Zavařování 2014, kolektiv autorů
Domácí je nejlepší! Jahodový džem, švestková povidla, sladkokyselé okurky, ale třeba i nakládaný hermelín nebo utopence - to všechno si nyní můžete snadno a rychle připravit doma. V nové kuchařce Edice Apetit věnované... více
Konzervování potravin v domácnostech 1964, Jaroslav Balaštík
Jak správně konzervovat ovoce a zeleninu? Jak si vyrobit domácí víno či ovocný sirup? Tohle a mnohem více naleznete v této knize. více
Ovoce a zelenina ve skle 1972, Marie Havelková
288 zavařovacích návodů a kuchařských předpisů. 2. vydání. více
Babiččina spižírna nad zlato 2014, Renato Magát
Především zavařování, skvělé tipy. Kniha obsahuje velké množství zajímavých receptů na zavařování ovoce a zeleniny, na přípravu džemů, marmelád, sirupů, čajů a likérů. Najdete v ní také tipy na uchovávání masa, nápady na... více
Zavařujeme ovoce, zeleninu a houby 1986, Libuše Vlachová
Další kniha o tom, jak zavařit cokoli, na mnoho způsobů. více
Jídlo z naší zahrádky 2010, kolektiv autorů
Kniha JÍDLO Z NAŠÍ ZAHRÁDKY vám poradí! V abecedně řazeném přehledu nejběžnějších druhů ovoce a zeleniny vám připomene způsob pěstování každého z nich a pak vám nabídne množství fantastických receptů, které z nich můžete... více
Zavařujeme po celý rok 1982, Lea Filipová
Popis knihy není zatím k dispozici. více
Marmelády a želé 2011, Susanna Bingemer
Recepty na domácí přípravu zavařenin marmelády a želé. více
Malá škola zavařování 2014, neznámý - neuveden
Všechno, co potřebujete k úspěchu Malá škola zavařování ukáže, jak zavařovat, mrazit, sušit a nakládat ovoce, zeleninu i maso, jak připravit čatní, marmelády, ovocné krémy, rosoly, želé či alkoholické nápoje, jak naklá... více
Zavařujeme jinak 2007, Enkhuizen Minkowski
Ovocné marmelády, jemné želé, pikantní čatní či jiné zavařené pochoutky chutnají vždy lépe, když si je připravíte sami. V této knize naleznete spoustu zajímavých receptů i rafinovaných nápadů, s nimiž tyto dobroty snadno... více
Domácí dobroty z přírodních ingrediencí 2014, Cornelia Klaeger
Nekonečná inspirace pro milovníky dobrého jídla. Delikátní hrátky s hořčicí, česnekový či pomerančový ocet, středomořská kořeněná a bylinková sůl, zeleninový vývar v prášku, citronový a hříbkový olej, šťáva z jablek, mrk... více
Ako konzervovať ovocie 1980, Ján Silvester Kaščák
Príručka podáva základy konzervovania ovocia (kompóty, nátierky, džemy, mušty, sirupy) a pomocné látky, obaly aj mrazenie a sušenie ovocia a pod... 248 strán, 20 farebných obrázkov, 3 tabuľky, tvrdá väzba, malý formát více
Zavařování 2000, Libuše Vlachová
Postupy na konzervaci ovoce a zeleniny,výrobu džemů,marmelád,rosolů,klevel, protlaků,past, kojeneckých přesnídávek,moštů,sirupů a proslazeného ovoce více
Džemy a zavařeniny 1994, Jill Norman
Lákavý výběr receptů na zavařování ovoce s cukrem. více