Domácí marmelády od Hanky 2 přehled
Hana Chmelíková
Nejlepší marmeláda je domácí! Vyrobit jam nebo marmeládu, kterou budou vaše děti zbožňovat, není vůbec těžké. Recepty v bio kvalitě plné fantazie, tentokrát obohacené o buchty, koláče a další dobroty, které vám bude chodit uždibovat celá rodina. Překvapte je pomerančovou marmeládou s mandlovým likérem nebo hruškovým medem s ananasem! Není vaše rodina na sladké? A co takhle slaninová marmeláda na křupavé topince nebo ryzlinkové želé? Dopřejte své rodině dobroty podle receptů ověnčených mezinárodními cenami!... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Domácí marmelády od Hanky 2. Přihlašte se a napište ho.
Kniha Domácí marmelády od Hanky 2 v seznamech
zavařování a nakládání potravin marmelády a džemy
Druhý díl má hezčí grafické zpracování, je i "tlustší" ale přesto mám první díl radši.
Druhý díl je totiž rozdělen na dvě části: v té první jsou recepty na marmelády, jenomže jsou to spíše recepty na marmelády z exotického ovoce respektive z ovoce, které na zahrádce nejspíš moc lidí nemá (cedráty, dřišťál, fíky, opuncie apod.). Druhá část je věnována jídlům, do kterých přidáte marmeládu (buchty, koláče apod.).