Džemy a zavařeniny přehled
Jill Norman
Malá knihovna encyklopedie kulinárního umění série
< 5. díl >
Lákavý výběr receptů na zavařování ovoce s cukrem.
Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 1994 , Champagne Avantgarde , Slovart (ČR)Originální název:
Jams & Preserves, 1989
více info...
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Džemy a zavařeniny. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (1)
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Džemy a zavařeniny v seznamech
v Přečtených | 1x |
v Doporučených | 1x |
v Knihotéce | 1x |
Štítky knihy
zavařování a nakládání potravin marmelády a džemy
Autorovy další knížky
2006 | Vaří šéfkuchaři |
2006 | Bylinky & koření v kuchyni |
2004 | Čaje a byliny |
2004 | Káva |
1992 | Chuť a vůně koření |
Úžasná knížečka... Až se sliny sbíhají.