Džemy a zavařeniny hodnocení
Jill Norman
Malá knihovna encyklopedie kulinárního umění série
< 5. díl >
Lákavý výběr receptů na zavařování ovoce s cukrem.
Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 1994 , Champagne Avantgarde , Slovart (ČR)Originální název:
Jams & Preserves, 1989
více info...
5 |
|
0 x |
4 |
|
0 x |
3 |
|
1 x |
2 |
|
0 x |
1 |
|
0 x |
odpad |
|
0 x |
Hodnocení knihy Džemy a zavařeniny: 60 %
Počet hvězdičkových hodnocení: 1
Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení ve statistice nahoře, se všemi hodnotícími níže.
Štítky knihy
zavařování a nakládání potravin marmelády a džemy
Autorovy další knížky
2006 | Vaří šéfkuchaři |
2006 | Bylinky & koření v kuchyni |
2004 | Čaje a byliny |
2004 | Káva |
1992 | Chuť a vůně koření |