Džemy a zavařeniny tempo & emoce
Jill Norman
Malá knihovna encyklopedie kulinárního umění série
< 5. díl >
Lákavý výběr receptů na zavařování ovoce s cukrem.
Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 1994 , Champagne Avantgarde , Slovart (ČR)Originální název:
Jams & Preserves, 1989
více info...
Tempo čtení
rychlé |
|
0 % | |
střední |
|
0 % | |
pomalé |
|
0 % |
Žádný uživatel zatím neuvedl tempo čtení této knihy. Buďte první.
Emoce z knihy
Žádný uživatel zatím nepřidal emoce z této knihy. Buďte první.
Štítky knihy
zavařování a nakládání potravin marmelády a džemy
Autorovy další knížky
2006 | Vaří šéfkuchaři |
2006 | Bylinky & koření v kuchyni |
2004 | Čaje a byliny |
2004 | Káva |
1992 | Chuť a vůně koření |