Konzervování přehled
Oded Schwartz
Průvodce všemi způsoby konzervace potravin a světové speciality. Ovoce, zelenina, masa, ryby, sýry – více než 150 vynikajících receptů na sladké marmelády, ohnivé hořčice, peprné nakládané směsi, uzené ryby, ochucené oleje a octy, ovocné džemy a sirupy. Popis sušení masa, přípravy šunky, klobás a salámů. Konzervování v alkoholu, kandování a krystalizování. Potřebné pomůcky a konzervační přísady. To vše doprovázené exkluzivními fotografiemi.... celý text
Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 2010 , Ikar (ČR)Originální název:
Preserving , 2008
více info...
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Konzervování. Přihlašte se a napište ho.
Komentáře (0)
Zatím zde není žádný komentář.
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Konzervování v seznamech
v Přečtených | 4x |
v Knihotéce | 11x |
v Chystám se číst | 1x |
v Chci si koupit | 3x |
Štítky knihy
ovoce zelenina zavařování a nakládání potravin masové vraždy maso konzervace a sterilace potravin