Konzervování hodnocení

Konzervování
https://www.databazeknih.cz/img/books/64_/64610/konzervovani-64610.jpg 3 5 5

Průvodce všemi způsoby konzervace potravin a světové speciality. Ovoce, zelenina, masa, ryby, sýry – více než 150 vynikajících receptů na sladké marmelády, ohnivé hořčice, peprné nakládané směsi, uzené ryby, ochucené oleje a octy, ovocné džemy a sirupy. Popis sušení masa, přípravy šunky, klobás a salámů. Konzervování v alkoholu, kandování a krystalizování. Potřebné pomůcky a konzervační přísady. To vše doprovázené exkluzivními fotografiemi.... celý text

Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: , Ikar (ČR)
Originální název:

Preserving, 2008


více info...
5
2 x
4
0 x
3
2 x
2
0 x
1
1 x
0 x

Hodnocení knihy Konzervování: 68 %
Počet hvězdičkových hodnocení: 5

Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení v grafu nahoře, se všemi hodnotícími níže. Ti, jejichž hodnocení se zatím nezapočítává, mají za svou přezídvkou označení (n).