předkrmy

štítky

7 knih


Čínská domácí kuchyně - předkrmy, saláty, ryby, drůbež 1988, Thang Jüngling

Obrazová kuchařka Panoramy III. soubor. více


Teplé předkrmy a moučníky 1968, Antonín Kobylák

Soubor předpisů na teplé předkrmy a moučníky, které mají svůj základ ve francouzské kuchyni. Zahrnuje předkrmy z vajec, zeleniny, hub, ovoce, drůbeže, zvěřiny, ryb, hlemýžďů, mořských měkkýšů, těstovin i rýže. V oddíle t... více


Předkrmy a dezerty: Na povzbuzení chuti malé, vytříbené a pestré, na závěr něco sladkého z teplé i studené kuchyně 2010, Gabriele Gugetzer

Na povzbuzení chuti malá a pestrá sousta, na závěr něco sladkého z teplé i studené kuchyně z edice Pro chytré hospodyňky. Menší porce plné vůní a chutí lze kombinovat a sestavit z nich zajímavý výběr, nejen o svátku. Mno... více




Předkrmy, chuťovky a malá pohoštění 2001, Christine Ingram

Kuchařská kniha zachycuje širokou škálu pokrmů povzbuzujících chuť k jídlu od jednoduchých předkrmů až po složitá díla. více


Předkrmy 1929, Jan Kettner

Popis knihy není zatím k dispozici. více


Předkrmy a saláty 1976, Eva Kašparová

Autorka uvádí předpisy na studené zeleninové a smíšené předkrmy a saláty, pomazánky a obložené chleby, dále na teplé předkrmy, ovocné saláty a dezerty. Přináší také recepty na salátové zálivky a omáčky, na různé druhy ma... více


Rýchle pohostenie pre návštevy 2018, Zoltán Liptai

Hostia môžu prísť kedykoľvek, ak sme na návštevu dobre pripravení. Môže to byť všedný deň alebo aj sviatok. Knižka pomôže nájsť nové nápady a nájdete v nej aj fázové fotografie k príprave zložitejších jedál. Veríme, že p... více