předkrmy
štítky
7 knih
Čínská domácí kuchyně - předkrmy, saláty, ryby, drůbež 1988, Thang Jüngling
Obrazová kuchařka Panoramy III. soubor. více
Teplé předkrmy a moučníky 1968, Antonín Kobylák
Soubor předpisů na teplé předkrmy a moučníky, které mají svůj základ ve francouzské kuchyni. Zahrnuje předkrmy z vajec, zeleniny, hub, ovoce, drůbeže, zvěřiny, ryb, hlemýžďů, mořských měkkýšů, těstovin i rýže. V oddíle t... více
Předkrmy a dezerty: Na povzbuzení chuti malé, vytříbené a pestré, na závěr něco sladkého z teplé i studené kuchyně 2010, Gabriele Gugetzer
Na povzbuzení chuti malá a pestrá sousta, na závěr něco sladkého z teplé i studené kuchyně z edice Pro chytré hospodyňky. Menší porce plné vůní a chutí lze kombinovat a sestavit z nich zajímavý výběr, nejen o svátku. Mno... více
Předkrmy, chuťovky a malá pohoštění 2001, Christine Ingram
Kuchařská kniha zachycuje širokou škálu pokrmů povzbuzujících chuť k jídlu od jednoduchých předkrmů až po složitá díla. více
Předkrmy 1929, Jan Kettner
Popis knihy není zatím k dispozici. více
Předkrmy a saláty 1976, Eva Kašparová
Autorka uvádí předpisy na studené zeleninové a smíšené předkrmy a saláty, pomazánky a obložené chleby, dále na teplé předkrmy, ovocné saláty a dezerty. Přináší také recepty na salátové zálivky a omáčky, na různé druhy ma... více
Rýchle pohostenie pre návštevy 2018, Zoltán Liptai
Hostia môžu prísť kedykoľvek, ak sme na návštevu dobre pripravení. Môže to byť všedný deň alebo aj sviatok. Knižka pomôže nájsť nové nápady a nájdete v nej aj fázové fotografie k príprave zložitejších jedál. Veríme, že p... více