Italská rybí kuchařka přehled
Gian Franco Romagnoli
„Italové mají stovky způsobů přípravy ryb a plodů moře,“ říkají Margaret a Franco Romagnoli a dokazují to na množství neodolatelných receptech, na předkrmy, saláty, pizzy, omáčky a různé způsoby přípravy ryb, a to vše ve stylu domácí italské kuchyně.
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Italská rybí kuchařka. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (1)
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Italská rybí kuchařka v seznamech
v Přečtených | 2x |
v Doporučených | 1x |
v Mé knihovně | 2x |
v Chystám se číst | 1x |
v Chci si koupit | 1x |
v dalších seznamech | 1x |
Kvalitní kuchařka na přípravu ryb a mořských plodů, v některých receptech lze zaměnit mořskou rybu za sladkovodní, což jsem jako dlouholetý rybář ocenil. V knize jsou rovněž omáčky k rybám, těstíčka na obalování ryb, předkrmy, polévky atd. Italskou kuchyni mám rád, patří k nejzdravějším světovým kuchyním, hojně využívá právě ryby, mořské plody, zeleninu, olivový olej, luštěniny,těstoviny, vždyť patří Itálie k přímořským státům. Při zdravotních problémech v pokročílém věku Vám každý lékař doporučí přejít na středomořskou stravu.